Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  39 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Weekend rasunator la Hungaroring, pentru echipa Crazy Snails Bistrita

27/08/2014 13:10:40  
Iosif Ureche, pilot prioritar Crazy Snails Racing Team, reuseste urcarea pe treapta a 3-a a clasamentului general provizoriu din cadrul Campionatului de Motociclism Viteza pe Circuit, RoSBK 2014.

In weekend-ul care tocmai a trecut, echipa clubului moto Crazy Snails Bistrita, a participat, cu efectivul complet la penultima etapa din campionat, desfasurata pe cunoscutul circuit de Formula 1, Hungaroring.

A fost o etapa reusita, si prin prisma numarului mare de participanti; Crazy Snails Racing Team a fost insotita la fata locului de numerosi prieteni, membri ai familiei si reprezentanti ai sponsorilor.

Dupa trei zile in care s-a avut parte de numeroase evenimente, campionul in exercitiu al clasei SBK 1000 Rookies, din cadrul RoSBK 2013, Iosif Ureche, termina pentru a 4-a oara consecutiv cursa clasei regina SBK 1000, pe treapta a 3-a a podiumului, atingand inca din-naintea ultimei etape din campionat, obiectivul propus si anume acela de a se clasa pe locul 3 la sfarsitul campionatului RoSBK 2014.

Va reamintim ca motociclistul bistritean este sustinut de catre Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita Nasaud, lucru care nu poate decit sa ne faca mandri ca avem un reprezentant al nostru, de fiecare data pe podiumul curselor de motociclism viteza din cadrul Dunlop Romanian Superbike.

Contactat, Iosif Ureche a dorit sa multumeasca in primul rand sponsorilor fara a caror sustinere financiara indeplinirea telului propus nu ar fi posibil si nu in ultimul rand tuturor prietenilor, apropiatilor si sustinatorilor care, intr-o forma sau alta, ii sint mereu aproape prin mesajele de incurajare si felicitare.

Reprezentantul Crazy Snails Racing Team la clasa SBK 1000 Rookies, Nicu Hoha, aflat la a 2-a participare in campionatul RoSBK 2014, a avut un inceput de etapa nu tocmai fericit, avind parte de o cazatura care la privat de o zi intreaga de antrenament pana cind s-a reusit repararea motocicletei. Desi a obtinut un timp foarte bun initial, Nicu nu a reusit reintrarea in ritm, plecind de pe grila de start de pe o pozitie mai inapoiata care l-a dus la incheierea cursei clasei SBK 1000 Rookies in top 10.

Nicu Hoha ne-a declarat ca per ansamblu a fost un weekend bun, desi a reusit un rezultat modest, care insa a contribuit din plin la acumularea experientei din domeniul competitional utila viitoarelor etape.

Nici Ovidiu Marian nu a fost ferit de evenimente nedorite, dar in cale din urma a reusit incheierea cursei clasei SSP 600 Rookies in puncte.

Intreaga echipa a clubului moto Crazy Snails Bistrita doreste sa multumeasca tuturor pentru sustinerea continua de care dati cu totii dovada, incurajand si promovand acest minunat si palpitant sport.

 

Pentru mai multe informatii vizitati pagina oficiala: https://www.facebook.com/crazysnailsbistrita

3684 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro