Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Vremea rea a dat bătăi de cap administrației locale din Lunca Ilvei!

21/10/2015 09:10:52  
Una dintre cele mai importante lucrări de investiții din comuna Lunca Ilvei se apropie de finalizare, dar din cauza condițiilor meteorologice neprielnice, lucrările au fost oprite o bună bucată de timp!

Comuna Lunca Ilvei are în derulare un număr mare de proiecte de interes local, cum ar fi amenajarea de trotuare și rigole pe o distanță de 1870 metri liniari, lucrare care se așteaptă să fie finalizată până în aprilie 2016, amenajarea terenului de sport cu înveliș sintetic și piața agroalimentară pentru care administrația locală speră să poată deschidă porțile până în luna noiembrie.

Toate aceste lucrări sunt îngreunate de condițiile meteo din zonă care pun piedici constructorilor. Cu toate că în ultimele zile vremea a fost ceva mai blândă, săptămâna trecută s-au înregistrat temperaturi ce se apropie de 0 grade în comuna Lunca Ilvei.

Aceste condiții nefavorabile au condus la stoparea lucrărilor pentru proiectul prevenire și protecție împotriva inundațiilor, inclus pe Submăsura 125 c prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Investiția, cu o valoare totală de 1,5 milioane de euro, prevede realizarea de lucrări ample de amenajare a pâraielor necadastrate situate pe teritoriul administrativ al comunei Lunca Ilvei pe o lungime de 4,7 km.

După cum declară primarul comunei, Flaviu Lupșan: „lucrarea trebuie recepționată în luna noiembrie, aceasta fiind realizată în proporție de peste 90%, dar condițiile meteo nu ne-au permis să lucrăm”.

Începând cu finalul lunii octombrie ar trebui să înceapă amenajarea străzilor de interes local pe o distanță de 7,8 kilometri, proiect finanțat din bugetul local. Aceste lucrări depind însă de... vreme!

Adrian SOLCAN

3523 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro