Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  25 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vrei SUMMER BODY? Ai nevoie de Estetiq Med Clinic!

31/05/2017 16:33:58 Ana ȘTEFĂNEL  
Vine vara și corpul tău nu pare pregătit de plajă? Nu îți face griji: în Bistrița există niște „magicieni” gată să înceapă transformarea. Ei sunt Estetiq Med Clinic, iar vraja e remodelarea corporală prin mezoterapie!

Clinica de înfrumusețare Estetiq Med Clinic din Bistrița te pregătește de vară! Poate ai exagerat cu ciocolata, poate nu ești 100% mulțumită și nu te simți gata de plajă? E momentul să nu îți mai faci griji. Pe Bulevardul Independenței nr. 25 găsești rezolvarea verii tale.

E vorba despre remodelarea corporală prin mezoterapie, făcută de specialiștii de la Estetiq Med Clinic.

E timpul să renunți la aparatele pentru masaj și creme care nu au rezultate foarte bune. Mezoterapia asigură rezultatul excepțional prin orientarea tratamentului spre cauzele profunde ale celulitei și nu doar spre simptomele exterioare. Cu cât o tratezi mai repede, cu atât corpul tău va fi tonifiat, iar pielea ta va arata ca cea a unei puștoaice. Vei avea picioare și fese perfecte, scăpând de „coaja de portocală” atât de urâtă de femei - mai ales pe timpul verii.

Numărul de ședințe recomandat este de 10-25. Ai șansa să tratezi mai multe probleme ale pielii, pentru că mezoterapia folosește serurile și gelurile profesionale de la Dermedics. Mezoterapia combină electroterapia cu ultrasunetele de frecvență joasă, sporind astfel eficacitatea tratamentului.

Totodată, mezoterapia se mai folosește și pentru : 1.Tratamente faciale:  Tratamente pentru zona din jurul ochilor  Tratamente pentru revitalizarea pielii: hidratare (indicat persoanelor cu vârsta peste 20 ani)  Tratamente pentru revitalizarea pielii: hidratare, fermitate, anti-îmbătrânire (riduri fine, depigmentarea feței) - indicat persoanelor cu vârsta peste 30 ani  Tratament intensiv de întinerire a pielii cu terapie anti-îmbătrânire și fermitate (indicat persoanelor cu vârsta peste 40 ani)  Tratament intensiv cu terapie anti-îmbătrânire, fermitate, lifting – recomandat și în cazul simptomelor de hiperpigmentare (indicat persoanelor cu vârsta peste 45 ani)  Vascular – program pentru pielea delicată, sensibilă cu roșeață și modificări vasculare  Tratament anti-acnee, pentru tenul gras, acneic 2.Tratamente corporale  Fermitate  Anticelulită   Remodelare corporală   Vergeturi  Program pentru durerile musculare cauzate de stres, simptome de îmbătrânire și alți factori ca fibromialgie  Revitalizarea pielii – tratamentul folosește doar programul de electroterapie – recomandat pentru terapia scalpului; îmbunătățește microcirculația sanguină. În combinație cu seruri de păr speciale, întărește rădăcina părului și reduce căderea acestuia.

Procesul de îmbătrânire va fi astfel mult încetinit, iar costumele tale de baie vor străluci și vei fi cu siguranță atracția de pe plajă. 

Estetiq Med Clinic deschis pe B-dul Independenței, nr. 25, programări la tel. – 0740 844 079. Programul clinicii este: luni – miercuri 10:00-18:00, marți, joi, vineri – 12:00 – 20:00

Mai multe noutăți și oferte puteți afla și urmărind pagina de Facebook – Estetiq Med Clinic

7864 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro