Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  14 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Vitalia, amenințată cu rezilierea contractului dacă nu modernizează groapa de la Tărpiu. Care este ultimul termen:

15/01/2018 13:39:48 Bianca SARA  
Autoritățile județene vin cu un ultim termen pentru administratorul gropii ecologice de la Tărpiu, Vitalia, pentru a moderniza depozitul și a aduce utilaje care să reducă cantitatea de gunoaie care ajung în celula 1. În caz contrar, autoritățile județene se gândesc să ceară în instanță rezilierea contractului. Care este termenul:

Vicepreședintele de Consiliu Județean Ioan Țintean a vorbit într-o emisiune de la postul local As Tv despre modernizarea depozitului ecologic de la Tărpiu și mai ales despre întârzierile și promisiunile deșarte ale celor care gestionează groapa de gunoi.

Acesta a precizat că cei de la Vitalia mai au la dispoziție doar câvea luni de zile să aducă utilajele care să ajute la reducerea cantității de deșeuri depozitate în celula 1. În caz contrar, autoritățile județene iau în calcul acționarea în judecată a Vitaliei pentru rezilierea contractului. O clauză din contract ar permite autorităților județene acest lucru.

„Ne-am fi așteptat ca după 2014-2015, acest investitor să vină și să spună: v-am promis o sită, care să selecteze într-o proporție mai mare fracția uscată de cea umedă. Aceasta n-a venit... M-au invitat sus pe platformă să-mi facă o dovadă. Au adus un utilaj, dar utilajul a funcționat o zi. Era luat de la niște austrieci, să facă o probă. La 5 mașini cu deșeuri, una urca sus la depozitare și restul rămâneau la reciclare. Mai mult, m-au determinat să îi cred că ei vor lua gunoi și din celula 1. (...) Vitalia face promisiuni de trei ani de zile, dar nu a venit cu această modernizare”, a explicat Ioan Țintean în emisiunea în cauză.

Potrivit vicepreședintelui de Consiliu Județean Ioan Țintean explicația celor de la Vitalia pentru aceste întârzieri este că veniturile aduse de groapa de gunoi nu le-ar permite să facă investiții așa mari.

„Îmi pun speranța că în 2018 vor veni cu un utilaj pentru sortarea deșeurilor. Dar nu vom aștepta mai mult de un trimestru”, a completat Ioan Țintean.

 

2448 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro