Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vitalia a cerut rezilierea contractului pentru colectarea gunoaielor din județ!

09/08/2016 15:00:25 Raluca NECHITI  
Compania Vitalia a informat ieri autoritățile că, începând cu această lună, renunță la contractul semnat cu ADI-Deșeuri pentru colectarea și transportul gunoaielor din întreg județul. În regim de urgență a fost convocată o ședință a ADI, iar mâine urmează să fie convocată o ședință, de urgență, pentru a se stabili ce este de făcut.

Vitalia a cerut rezilierea contractului pentru colectarea gunoaielor din județ! Primarii din întreg județul și Consiliul Județean participă la această oră la o ședință, convocată de urgență, după ce, ieri, compania Vitalia care se ocupă de colectarea deșeurilor și de transportul la depozitul ecologic de la Tărpiu a anunțat că reziliază unilateral contractul cu autoritățile din Bistrița-Năsăud.

Directorul de comunicare al companiei, Liviu Tănase, spune că decizia a fost luată după numeroase discuții, întrucât oferta din contract nu se colorează cu realitățile din județ, iar în ultimii doi ani, de când Vitalia operează pe piață, a înregistrat pierderi de peste 12 milioane de lei.

Reprezentanții companiei spun că există probleme și cu plata serviciilor către companie, anumiți primari refuzând să plătescă taxa de gunoi, dar și cu faptul că în contract erau prevăzute peste 300 de mii de persoane care vor fi beneficiare ale acestor servicii și vor plăti pentru ele însă, în realitate, compania a reușit să semneze contracte doar cu 170.000.

Contractul semnat cu autoritățile din Bistrița-Năsăud prevede că una dintre cele două părți poate rezilia unilateral contractul, respectând un termen de 90 de zile în care colectarea va fi asigurată de compania Vitalia.

Din Adunarea Generală a Acționarilor a ADI - Deșeuri fac parte reprezentanții celor 62 de primării din județ și a Consiliului Județean.

Aceștia au fost convocați astăzi, de urgență, într-o ședință pentru a li se aduce la cunoștință decizia Vitaliei și pentru a stabili ce este de făcut în continuare. Pe ordinea de zi se află și stabilirea unui comisii de negociere.

Mâine, la nivelul județului se va convoca o ședință a noii comisii de negociere care va începe să solicite oferte altor operatori de salubritate și să pregatescă actele pentru organizarea unei noi licitații. 

9439 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro