Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Sanovil sărbătorește 10 ani cu forumuri dedicate medicilor. Ce au promis autoritățile:

09/06/2017 11:41:43 Raluca NECHITI  
Forumul medical bistrițean organizat de Clinica Sanovil s-a deschis oficial în prezența autorităților, anul acesta clinica împlinind și 10 ani de activitate. Președintele CJ, Radu Moldovan, le-a spus celor prezenți că va încerca să țină ritmul de modernizare al spitalelor cu cel impus deja de clinica Sanovil, condusă de doctorul Mureșan.

Clinica Sanovil împlinește anul acesta 10 ani de când și-a început activitatea în Bistrița-Năsăud. În această perioadă au avut loc mii de operații și aici au venit pe lume peste 6.000 de bebeluși.

De anul trecut, conducerea clinicii a inițiat un forum, dedicat special medicilor din Bistrița-Năsăud, forum în cadrul căruia toți medicii din județ să poată să își expună lucrările de specialitate și să le prezinte colegilor cazuri și situații cu care s-au confruntat în activitate.

A doua ediție a Forumului medical bistrițean a început în această dimineață, eveniment la care au fost prezente autoritățile județene, prefectul Ovidiu Frenț, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, viceprimarul Gelu Muthi, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Camelia Ilișuan, directorul Direcției de Sănătate Publică, dr. Anca Andrițoiu, președintele Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud, doctorul Dănuț Cocoi.

Cu toții au apreciat activitatea deosebită desfășurată în ultimii ani de clinica Sanovil, de când au apărut pe piață, directorul clinicii, doctorul Gavrilaș Mureșan ținând să îi mulțumească în mod special președintelui CJ pentru implicarea deosebită în sistemul medical și pentru investițiile susținute continuu pentru acest sistem.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a recunoscut că trebuie să țină ritmul de modernizare impuse de doctorul Mureșan în clinica Sanovil.

„Am reușit într-un termen destul de scurt să schimbăm în mod corect și profund imaginea sistemului de sănătate publică din județul Bistrița-Năsăud. Cred că nu vă este străin niciunuia dintre dvs. cum se vorbea despre Bistrița, despre medicii din Bistrița, despre sistemul de sănătate din Bistrița, în mod cert nu foarte corect... Tot ceea ce a făcut doctorul Mureșan împreună cu echipa în Bistrița - medicină în sistemul privat, este un lucru de salutat și cred că trebuie felicitat pentru că astfel de lucruri nu se realizează fără sacrificii și fără foarte mari eforturi. Cred că, concurența care o creează mediul privat sistemului public este una benefică și în interesul oamenilor, pe care îi deservim cu toții, din diferite poziții. Vom încerca din punct de vedere al modernizării și dotării să ținem pasul cu domnul doctor Mureșan și cred că o să ne stimulam unii pe alții și lucrul acesta va fi cu siguranță benefic și în sprijinul cetățenilor județului Bistrița-Năsăud”, a spus președintele CJ, Radu Moldovan.

Prefectul județului, Ovidiu Frenț este de părere că „faptul că există o concurență între sistemul privat și cel de stat nu este decât benefic pentru cetățean, dar și pentru medici. Sistemul de sănătate îi uimește pe toți cei care vin din afara județului și care spun că se fac lucruri extraordinare la noi în județ, iar primul lucru remarcat sunt investițiile în sănătate. Până acum s-au investit circa 30 miliarde de euro în sistemul de sănătate public, dar iată că și în sistemul privat se investește foarte mult. Faptul că vin deja foarte mulți oameni din foarte multe județe care apelează la serviciile medicale spune foarte, foarte mult. Numărul copiilor născuți la Sanovil, peste 6.000, este un număr impresionant și nu poate să nu ne facă să le mulțumim celor care lucrează aici” .

„Cred că momentul acela în care Sanovil a apărut în județ a însemnat un restart pentru tot ceea ce a însemnat asistența medicală în județ, a însemnat momentul în care a apărut concurența, a însemnat momentul în care toate celelalte unități sanitare au trebuit să țină pasul și să facă ceva. Este de admirat când un medic reușește să facă acest lucru să se dezvolte, să impună un ritm unităților de stat, pe fonduri proprii”, a spus președintele Casei de Asigurari, Camelia Ilișuan.

La rândul său, directorul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, dr. Anca Andrițoiu a apreciat inițiativa acestui forum, care le permite medicilor din județ să se specializeze la ei acasă, să își prezinte lucrările și munca.

Aprecieri pentru organizarea forumului s-au primit și din partea președintelui Colegiului Medicilor, dr. Dănuț Cocoi, care spune că inițiativa doctorului Mureșan de a organiza un astfel de eveniment, dedicat special formării medicilor din județ este una demnă de laudă, foarte puține clinici private din țară organizând astfel de manifestări. „Clinicile private din centrele universitare din Cluj și Târgu Mureș, chiar și cele mari cu putere finaciară, nu organizează astfel de forumuri", le-a dezvăluit celor prezenți dr. Cocoi.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro