Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  73 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: S-a deschis AquaICE - patinoarul din Prundu Bârgăului!

12/12/2017 12:14:38 Flavia DANCIU  
Vremea rece a sosit și astfel, toate drumurile ar trebui să ducă la Prundu Bârgăului, acolo unde Patinoarul AquaICE îi aștepată pe cei doritori de distracție „înghețată”. Iar dezghețarea se face savurând cea mai bună ciocolată caldă din zonă…

AquaSPAclub Prundu Bârgăului și-a dorit să aducă o ofertă tentantă tuturor celor care sunt în căutarea unui mod inedit de a-și petrece timpul liber în sezonul rece. Astfel, pe lângă serviciile de wellness, self-care și beauty, clubul a dat drumul distracției pe gheață, la Patinoarul AquaICE.

Se pare că împăratul gheții ține cu noi, astfel că avem zăpadă din belșug și gheață să patinăm cât ne țin picioarele. Nu-ți face griji, de atmosferă ne ocupam noi: venim cu muzică bună, în ton cu sărbătorile, ceai, vin fiert și multă, multă voie bună!”, anunță proprietarii clubului. 

Intrarea în incinta patinoarului costă doar 10 lei și se face în baza unui program strict, pe grupe orare, program ce îl puteți consulta pe pagina de Facebook a clubului, Aquaspa Prundu Bârgăului.   

Sincronizarea e importantă! Dar nu-ți face griji dacă ai venit prea repede sau prea târziu, pentru că avem soluţia la orice problemă: cafeneaua noastră e locul perfect unde poți aștepta începerea turei următoare. Și vă puteți încălzi savurând cea mai bună ciocolată caldă din zonă. Nici dacă n-ai patine nu e motiv de alarmare. AquaICE are tot ce îți trebuie: patine de închiriat, de la cea mai mică până la cea mai mare mărime, la doar 10 lei perechea”, susțin cei de la club.

Programul de funcționare este zilnic de la orele 16:30 la 22:00. Totuși, vor fi și câteva excepții. Sâmbetele și duminicile, cât și în perioada vacanței de iarnă, mai exact din 23 decembrie până în 8 ianuarie, patinoarul va fi deschis de la ora 10:30 la 22:00, iar în 24 și 31 decembrie (Ajunul Crăciunului și Ajunul Anului Nou), acesta va fi închis.

Ia-ți prietenii și hai! Patinoarul AquaICE te așteaptă! Ne găsești în Prundu Bârgăului, strada Uzinei! AquaICe- enjoy, relax, smile!

5942 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro