Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  52 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Primarul Creţu, acuzat că nu a consultat Consiliul Local când a făcut arteziana din Piaţa Petru Rareş

30/05/2016 11:13:01 Andreea BOJOR  
Instalarea noii fântâni arteziene s-a făcut fără acordul Consiliului Local! Asta îi reproşează Stelian Dolha, co-preşedintele PNL BN, primarului Ovidiu Creţu. Liberalul spune că primarul a greşit şi că a făcut totul de capul lui.

„Din punct de vedere estetic nu pot să spun nimic pentru că nu mă pricep. Am auzit unii specialişti care au spus că da, e o lucrare de artă, e în regulă, dar sunt alte două motive pentru care o să îi spun domnului Ovidiu Creţu că a greşit şi care mă intrigă. Domnul Creţu şi-a permis să amplaseze fântâna arteziană fără acordul Consiliului Local", a declarat astăzi la o conferinţă de presă Stelian Dolha.

Dolha spune că primarul ar fi trebuit să consulte Consiliul Local, aşa cum a mai făcut şi cu alte ocazii şi a dat ca exemplu mutarea statuii lui Alexandru Ioan Cuza din faţa sediului Poliţiei în faţa Bisericii de la Coroana, lucru pentru care s-a cerut acordul Consiliului Local.

„Acum că s-a amplasat asta acolo (n.red. fântâna arteziană) nu a mai fost nevoie de nimic. Am înţeles că a băgat-o ca şi reparaţie la Direcţia de Servicii Publice. E legal, e nelegal? Nu eu trebuie să hotărăsc, dar alţii e clar că trebuie să hotărască cât e de legal ce s-a întâmplat acolo.", a mai spus Dolha.

Liderul PNL este nemulţumit şi pentru că primarul nu ar fi cerut o expertiză prin care să se arate dacă acea fântână arteziană, mai exact floarea de crin, se potriveşte peisajului şi clădirii Palatului Administrativ.

Dolha a mai vorbit şi despre faptul că primarul Creţu nu ţine cont de părerile bistriţenilor şi spune că de 8 ani de zile Ovidiu Creţu „s-a închis" în Primăria Bistriţa. 

4031 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro