Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  49 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Ovidiu Crețu a prezentat complexul Aquapark consilierilor municipali! Primăria nu mai are nevoie să acceseze un credit bancar!

23/02/2017 15:33:49 Ana ȘTEFĂNEL  
Primarul Ovidiu Crețu a prezentat acum puțin timp proiectul Aquapark în fața colegilor săi din Consiliul Municipal. Este supus votului proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate a proiectului.

Documentația pentru proiectarea complexului Aquapark a fost finalizată și înmânată municipalității acum câteva zile. În cadrul ședinței ordinare de astăzi, primarul Ovidiu Crețu le-a prezentat colegilor săi consilieri proiectul.

Mai multe despre Aquapark puteți citi AICI.

Proiectul va fi început cu „forțe proprii”, după cum a informat azi primarul. Se pare că există bani pentru acest proiect din bugetul local și o posibilă finanțare PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală), iar împrumutul bancar nu este necesar. „Municipiul Bistrița e capabil să opereze un astfel de obiectiv”, a declarat Ovidiu Crețu.

 Termenul estimat pentru execuția complexului Aquapark este de 2 ani și jumătate. În Bistrița mai există încă șase zone dotate cu piscine, zone în care se pot desfășura și activități de agrement conexe.

Revenim cu rezultatul votului consilierilor muncipali.

 

Prezentare complex Aquapark from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

UPDATE 1:

Primarul Ovidu Crețu spune că elevii ar trebui să învețe în școală să schieze sau să înoate, așa cum se întâmplă în Germania. El susține că în Bistrița există aceste facilități și ar trebui ca aceste sporturi să fie introduse în disciplinele școlare. „Este momentul să votăm acest proiect”, și-a încheiat primarul Ovidiu Crețu pledoaria.

UPDATE 2:

„Atracţii, sunt prevăzute două categorii de atracţii în afară de bazinele propriu-zise:

 

- atracţii pentru copii, la interior și exterior în cadrul bazinelor speciale destinate acestora; este vorba de atracţii destinate copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 6 ani.

 

La interior este prevăzut un tobogan (diferența de nivel cca. 2 m, lungime cca. 6 m), încorporat într-o construcţie cu scări. În acelaşi bazin sunt prevazute elemente de cățărare pentru copii, arce multicolore și diverse personaje special destinate vârstei.

La exterior este prevăzut de asemenea un tobogan pentru copii cu 3 piste (diferența de înălțime cca. 2 m), un dispozitiv tip „găleată” (1000 l) cu răsturnare și diverse jeturi de apă.

 

- atracții pentru adulți și copii peste vârsta de 12 ani sau pentru familii, situate la exterior, cu posibilitatea de a prevedea în viitor tobogane pentru adulți și la interior.

 

Tobogan exterior multitrack de tip curse sau alunecare liberă, cu 4 benzi, H=10 m, L=4x46 m și sistem de aterizare în afara bazinului;

 

Tobogan exterior hidrotub diametru 1.400 mm cu maxim 3 locuri și ieșire de lățime 3 m și lungime 15 m și sistem de aterizare în afara bazinului;

 

Tobogan deschis cu alunecare liberă de lățime 2000 mm și ieşire de lățime 3 m și lungime 15 m și sistem de aterizare în afara bazinului”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

 

UPDATE 3:

 

Mai mulți consilieri municipali cer amânarea proiectului de hotărâre și votarea lui într-o ședință următoare, invocând faptul că până acum câteva minute nu au avut acces la materialul pe care li se cere acum să îl analizeze.

 

UPDATE 4:

 

Proiectul nu a fost amânat, ci s-a decis votarea acestuia în ședința de astăzi.

Astfel, proiectul privind studiul de fezabilitate privind complexul de agrement Aquapark a fost aprobat cu 14 voturi „pentru”. 

 
5475 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro