Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO/FOTO: Ștrandul prinde viață! Când se va putea înota și cum arată

21/07/2017 12:35:21 Raluca NECHITI  
Primarul Ovidiu Crețu a vrut să arate astăzi presei cum decurg lucrările la ștrandul municipal, cum arată acesta și a oferit detalii, alături de constructor, legate de data la care se va putea înota.

Într-un breefing de presă susținut la ștrand, primarul Ovidiu Crețu a vrut să arate jurnaliștilor cum decurg lucrările, mai ales că, în sfârșit, lucrurile merg spre bine. Bazinele sunt gata, șezlongurile sunt pregătite, băile funcționale așa că vinerea viitoare bistrițenii iubitori de apă pot înota în ștrandul Codrișor.

Primarul, dar și constructorul estimează că vinerea viitoare bazinul va fi gata, funcțional, plin cu apă numai bună de înotat. Acesta are o adâncime cuprinsă între 1,5 și 2,2 metri.

Deocamdată prețul de intrare va rămâne la fel ca și anii trecuți – 5 lei pentru adulți, iar copiii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri urmând ca la finalul sezonului să se stabilească și cheltuielile de exploatare a investiției și prețul viitor al biletului de intrare la ștrand.

„Am reușit să facem o economie serioasă la apă de exemplu. Apa acum nu mai este scumpă pentru că este recirculată. Anii trecuți ne costa 3 miliarde numai apa. Anul acesta nu mai avem această problemă, apa va fi recirculată și bazinul se umple o singură dată, la început de sezon. Acum un bazin de apă ne costă 200 – 300 de milioane, intră 2.400 de metri cubi. Bazinul este realizat la o adâncime standard pentru a putea fi folosit și la competiții”, a mai spus primarul Ovidiu Crețu.

Astfel, vinerea viitoare ștrandul își deschide porțile pentru iubitorii de apă și plajă, iar o deschidere oficială, cu concerte și concursuri va avea loc în prima jumătate a lunii august.

Din materialul VIDEO puteți vedea cum arată ștrandul după modernizare și care sunt problemele descoperite în timpul lucrărilor:

 

8332 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro