Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  64 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Ce se întâmplă când intră ciobanii în politică: Un candidat ALDE s-a ales cu o comoție cerebrală, iar altul a rămas fără… dinți

08/05/2016 20:17:45 Bianca SARA  
Prima săptămână de campanie electorală pare să aducă primul incident electoral. Doi ciobani din Feldru, care sunt și candidați pe listele ALDE, au fost snopiți în bătaie de alți doi crescători de animale, candidați pe listele PNL. Dacă Poliția spune că este un conflict între ciobani... alții sunt convinși că este un incident electoral.

La doar trei zile de când s-a dat startul campaniei electorale apare şi primul incident cu iz electoral. S-a întâmplat în această după-masă, pe pășunea localității Nepos. Victimele sunt Marius Bota, un bărbat de 36 de ani din Feldru, care se află pe lista de consilieri ai ALDE și un alt susținător al formațiunii politice - Ioan Frim, de 60 de ani. Cei doi bărbați au fost loviți de alți doi bărbați cu pietre și cu o secure pe o pășune din Nepos.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, totul ar fi pornit de la o pășune, nefiind vorba de un incident electoral: „Nu e vorba de niciun incident electoral. Conflictul a pornit de la o pășune. În data de 8 mai a avut loc o altercație pe o pășune din localitatea Nepos, între 5 persoane. În urma unor discuții contradictorii privind pășunatul comunal, două persoane au fost agresate fizic, fiind ulterior transportate la spital. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe , a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Alexandra Vereșezan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Deși unii, inclusiv poliția, susțin că în spatele scandalului se află pășunea din Nepos, toți cei implicați fiind crescători de animale, iar doi dintre ei fiind chiar președinți ai unor asociații de profil, se pare că ar fi vorba despre un incident electoral. Cel puțin asta susține candidatul ALDE la Primăria Feldru și fost primar, Ștefan Sângeorzan.

„Ieri, în jurul orei 16:00 m-a sunat Marius Bota, care e pe listele de consilieri locali. A spus că l-au amenințat cei de la PNL că îl omoară dacă nu se retrage de pe lista de consilieri. Se pare că astăzi au pus în aplicare amenințările. Este vorba despre copiii fostului viceprimar Grigore Cifor și actualul viceprimar Toader Beșuț. Cei doi sunt pe listele PNL ”, a explicat Ștefan Sângerozan, candidatul ALDE la Primăria Feldru și președintele ALDE Feldru.

Dacă Ioan Frim, bărbatul de 60 de ani s-a ales cu trei dinți lipsă și un traumatism toracic, Marius Bota a suferit o comoție cerebrală, în urma căreia și-a pierdut cunoștința. Cei doi au fost transportați de un echipaj SMURD și o Ambulanță la spitalul din Năsăud și transferați ulterior la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Varianta unui incident electoral este susținută și de ALDE Bistrița-Năsăud: Ioan Țintean spune că a fost avertizat cu privire la amenințările primite de cei doi bărbați încă din această dimineață.

„M-a anunțat Ștefan Sângeorzan că se pune ceva la cale, o agresiune. Ieri, băieții agresori au amenințat, iar astăzi aud că chiar s-a pus în practică”, a declarat Ioan Țintean. Întrebat dacă este sigur vorba despre un incident electoral și nu alt gen de conflict, Ioan Țintean a precizat: „Cum să nu fie electoral dacă sunt candidați? Dacă nu erau, aveam dubii, dar așa... Coincidența face ca asta să se întâmple tocmai în campanie. E regretabil ce s-a întâmplat. Sper să-și facă treaba autoritățile”, a conchis Ioan Ţintean.

Nici Toader Beșuț și nici Grigore Cifor nu au putut fi contactați de către reporterii Bistrițeanul.ro pentru a comenta cele întâmplate. 

13040 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro