Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Aproape 150 de bătrânei instituționalizați, bolnavi și deținuți au votat viitorii parlamentari

11/12/2016 17:25:09 Raluca NECHITI  
Majoritatea secțiilor de vot care au arondate instituții din care persoanele nu se pot deplasa pentru a-și exprima opțiunea de vot au reușit să ajungă cu urnele mobile fie la căminul de bătrâni, fie la spitalele din Bistrița, arestul IPJ și la penitenciar.

Aproape 150 de votanți au reușit să valideze până la ora 15:30 operatorii care lucrează în secțiile de vot cărora le sunt arondate diferite instituții unde persoanele vor să voteze, dar nu se pot deplasa.

Urna mobilă de la secția de votare amenajată în incinta Clubului Sportiv Municipal a trecut pe la căminul de bătrâni, cea de la Tudor Jarda pe la spitalul de pe Alba Iulia, cea de la școala Generală numărul 1 pe la arestul IPJ, de la secția de votare amenajată în Grădinița Trenulețul Veseliei, urna mobilă a ajuns la Spitalul de Psihiatrie de pe strada Someșului, iar cei de la Liceul Forestier au mers la Penitenciar.

„La secția de votare 39 la care este arondat Spitalul Județean, sediul principal, încă nu apar validate prin intermediul sistemului persoanele care au votat prin intermediul urnei speciale, cereri sunt depuse 115. La secția 45, situată pe Valea Ghinzii, este arondat spitalul de boli cronice și TBC. Nici aici încă nu apar validate opțiunile de vot exprimate prin intermediul unei speciale”, a explicat presei purtătorul de cuvânt al BEJ, judecătorul Reghina Berari.

Mai multe detalii în materialul VIDEO:

 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro