Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  48 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - Supărări la început de an: ce îi nemulțumește pe parlamentarii bistrițeni la început de mandat

06/01/2017 13:08:52 Raluca NECHITI  
Parlamentarii PSD și deputatul PMP au organizat astăzi două conferințe de presă în care au ținut să le trasmită cetățenilor nemulțumirile pe care le au încă din primele zile petrecute în Parlament. Social-democrații sunt supărați pe cei din opoziție, iar deputatul PMP pe... nesimțirea deputaților din celelalte partide din opoziție.

Senatorul Ioan Deneș a discutat despre noii colegi din Parlament care au vrut să facă un parteneriat în interesul cetățenilor județului, dar... nu le-a ieșit.

„Vreau să vă spun foarte clar că noi nu suntem împotriva acestuia, dacă în centru se află doar interesul cetățeanului, nu a unui grup sau partid din România. Dacă această inițiativă rămâne la nivel de declarații, fară a se concretiza, rămân doar vorbe goale. Dacă vor să concretizeze această provocare, vreau să le spun că au început cu stângul”, a precizat senatorul nemulțumit de votul dat ieri în Parlament împotriva abilitării guvernului de a emite ordonațe pe perioada vacanței parlamentare.

„Au votat împotriva cetățenilor din Bistrița-Năsăud și a cetățenilor din România”, a mai spus senatorul PSD.

Nici deputatul Daniel Suciu nu a pierdut ocazia de a-i ataca pe noii parlamentari, declarațiile sale vizând “ipocrizia – cu elemente și dovezi foarte clare”.

Supărarea deputatului vine din faptul că colegii din opoziție nu au citit programul de guvernare și au votat împotriva noilor miniștri.

„Colegii de la USR și filiala din Bistrița-Năsăud ne-au spus cât de mult îi preocupă soarta cetățenilor și cât de mult vor să schimbe paradigma politică și modul de a face politică. În programul de guvernare al PSD, anunțat cu mult timp înainte, care prezenta și un calendar, se arăta că în prima sesiune parlamentară eliminăm impozitul pe venit pentru pensiile până în 2000 de lei și CASS-ul. Mi se pare incredibilă atitudinea celor 29 de parlamentari USR, inclusiv a colegei noastre din Bistrița-Năsăud, de a vota împotrivă. Nicio justificare, nici un element nu poate justifica un asemenea vot. A fost o sfidare la adresa cetățenilor județului Bistrița-Năsăud”, a mai adăugat Daniel Suciu care a făcut un apel către colegii din opoziție.

Aflați din materialul VIDEO despre ce este vorba:

Deputatul Doina Pană este de părere că atitudinea parlamentarilor PNL care nu au votat pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonațe pe perioada vacanței parlamentare și au mai și atacat la Curtea Constituțională această lege, este o răutate.

Într-o altă conferință de presă susținută de deputatul PMP, Ionuț Simionca, noul deputat a ținut să explice motivul pentru care a votat împotriva noului ministru al agriculturii.

„Am avut la dispoziție doar un minut în care să adresez întrebări viitorul ministru al Agriculturii și l-am întrebat trei lucruri – dacă dorește să coboare limita de animale în plan zootehnic pentru a beneficia de subvenții și agricultorii care au mai puține animale, cum va rezolva problema plăților de la APIA pentru că sunt în întârziere și cum vrea să reducă birocrația. Mi-a răspuns doar la una, legată de birocrație și răspunsul dânsului a fost următorul – este așa de importantă că nici nu are sens să discutăm. Așa, la mișto a răspuns. Și eu am votat împotriva desemnării ca ministru al Agriculturii”.

Întrebat ce nemulțumiri are de la preluarea mandatului, deputatul Ionuț Simionca a susținut că cel mai mult îl deranjează lipsa de respect a deputaților, fie că sunt la putere, fie în opoziție.

„Dacă un om vorbește la microfon trebuie să ai bunul simț de a-l asculta chiar dacă nu ești de aceeași părere. Dacă faci ședință cu trei oameni, ieși afară... Faptul că un deputat PSD își prezintă legea și tu, deputat din opoziție, vorbești mai tare, ca să îl acoperi - mă deranjează și pe mine, care stau în bancă. De aici pleacă totul – nu ai cum să aștepți respectul celuilalt dacă nu îl și oferi”, a spus Ionuț Simionca.

2756 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro