Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  21 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - Radu Moldovan, dezamăgit de stadiul lucrărilor de la policlinică. Vrea mai multe echipe și constructorul să crească ritmul!

30/03/2015 14:48:01 Raluca NECHITI  
Președintele Consiliul Județean, Radu Moldovan, a făcut astăzi o vizită pe șantierul Policlinicii Bistrița, unde lucrările ar trebui să fie gata în mai. Dezamăgire, însă! Lucrările sunt întârziate, iar președintele CJ a cerut constructorului să aducă mai multe echipe și să lucreze într-un ritm mai alert.

Chiar dacă autoritățile județene, dar și conducerea spitalului și a policlinicii sperau ca până la începutul acestei veri să fie gata lucrările de reabilitare a policlinicii, veștile nu sunt tocmai bune.

Din cauza unor probleme apărute pe parcurs, constructorul a întârziat o bună parte din lucrări, așa că acestea se vor finaliza abia la sfârșitul acestei veri.

Președintele Consiliul Județean s-a arătat dezamăgit de modul în care au continuat lucrările, de la ultima vizită făcută la fața locului și până acum, și a cerut reprezentanților firmei care a câștigat licitația pentru reabilitarea ambulatoriul Spitalului Județean să aducă mai multe echipe, să lucreze două schimburi și să finalizeze cât mai repede investiția, făcută din fonduri europene.

La precedenta vizită, făcută de președintele Consiliul Județean Bistrița-Năsăud Radu Moldovan, alături de reprezentanți din Executiv, dar și de presa locală, la începutul lunii mai 2014, erau finalizate lucrările în proporție de 20 la sută. Deși a trecut aproape un an, ritmul în care s-a realizat această investiție nu a fost tocmai cel la care se spera. După vizita în șantier, președintele CJ spune că lucrările la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Județean vor fi gata abia la finalul verii.

Aici, cu aproape 10 milioane de lei, vor fi reabilitate și amenajate laboratoare noi și cabinete moderne. La policlinică lucrările sunt efectuate de trei firme care s-au asociat și au câștigat lucrările de reabilitare și modernizare ale clădirii vechi de aproape 100 de ani. Este vorba de S.C. Euras SRL din Satu Mare, Creativ Group din Bistriţa şi Izorep din Târgu Mureş.

La parterul imobilului va fi amenajată zona administrativă, spaţii pentru cei care vor să obţină diverse informaţii, spaţiul pentru sterilizare, accesul către ascensor şi grupuri sanitare.

La etajul I al clădirii principale vor fi amenajate cabinete şi laboratoare pentru Radiologie, Cardiologie, Interne - EKG, Neurologie, Chirurgie, Ortopedie, Oftalmologie, săli de aşteptare şi grupuri sanitare.

Etajul al II-lea va avea laborator de analize medicale, o sală de aşteptare, ORL, Ginecologie, Dermatologie, Alergologie, Urologie, Endocrinologie cu săli de tratamente specifice, săli de aşteptare şi grupuri sanitare.

În total vor fi construite 107 noi cabinete medicale și 50 de spații administrative.

Aflați din materialul VIDEO ce spune președintele Consiliului Județean despre șantierul vizitat astăzi și detaliile tehnice oferite de directorul administrativ al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany. 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro