Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  62 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - Primarul Ovidiu Crețu: Nu plătesc lucrări prost făcute, sub presiunea că ne trebuie ștrandul!

07/06/2017 10:23:41 Raluca NECHITI  
Asta a spus presei primarul Ovidiu Crețu, anunțând că nu este dispus să cedeze presiunilor și să accepte lucrările proaste făcute la ștrandul Codrișor numai din dorința de a nu rata acest sezon de vară. Supărat, primarul amenință că nu va deschide ștrandul anul acesta dacă firma nu-și face treaba cum trebuie.

Graba strică treaba! Asta după ce municipalitatea i-a grăbit pe cei de la compania Record să finalizeze cât mai repede ștrandul Codrișor pentru a putea fi deschis vara aceasta. Profitând de graba municipalității, compania ar fi făcut o serie de lucrări de proastă calitate.

Primăria Bistrița a alocat pentru lucrările de la ștrandul municipal peste 3,5 milioane de lei, licitația fiind câștigată de compania Record.

Firma ar fi avut la dispoziție trei ani de zile să finalizeze lucrările, însă a promis municipalității că va accelera ritmul și va reuși vara aceasta să îl predea în bună stare pentru a fi deschis în sezonul estival.

Ștrandul ar fi trebuit predat pe 30 aprilie către municipalitate, însă lucrările de proastă calitate l-au supărat foarte tare pe primarul Ovidiu Crețu, care le-a solicitat să facă o serie întreagă de remedieri. Dacă lucurile nu vor fi în regulă, ștrandul nu va fi deschis!

„În săptămna asta am fixat o întâlnire cu conducerea firmei Record și aștept să văd, să-mi spună și specialiștii, dacă remedierea lucrărilor de proastă calitate s-a realizat. Nu sunt dispus să plătesc lucrări care sunt prost făcute sub presiunea că ne trebuie ștrandul în acest an. Firesc este să avem ștrand, era normal ca ștrandul să ne fie predat în 30 aprilie, dar nu accept să plătesc lucrări de proastă calitate sub presiunea că ne trebuie ștrandul anul acesta”, a explicat primarul Ovidiu Crețu, într-un briefing de presă, spunând că finisajele în mare parte sunt cu probleme.

Ștrandul Codrișor nu a mai beneficiat de investiții din anul 1972 și prin lucrările de modernizare care se finalizează în acest an vor fi modernizați 13.000 m² din cei 60.000 cât are întreaga zonă de agrement.

11496 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro