Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  61 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - Primarul: Angajații primăriei nu sunt cetățeni de mâna a doua, pot să parcheze în centru!

07/06/2017 15:39:14 Raluca NECHITI  
În continuare, în zona centrală, găsirea unui loc de parcare rămâne o provocare pentru mulți dintre șoferii care au treabă prin zonă. Angajații municipalității, care vin dimineața la muncă ocupă mai toate parcările disponibile, așa că pentru cei care au treabă în zonă este destul de dificil să găsească un loc liber de parcare în orele de vârf.

Pentru a soluționa problema, municipalității i s-a cerut de mai multe ori să reintroducă sistemul de plată al parcărilor din această zonă, însă acest lucru nu este posibil decât parțial întrucât amenajările realizate din fonduri europene interzic Primăriei Bistrița să încaseze bani până la expirarea perioadei impuse de finanțator.

Perioada „liberă de taxe” pentru modernizările care au avut loc pe strada Gheorghe Șincai a expirat, așa că începând de astăzi, Primăria Bistrița a trecut la sancționarea șoferilor care parchează în această zonă și nu-și cumpără tichete de parcare.

Începând din această dimineață, angajații Poliției Locale au început să ia la puricat pe șoferii care parchează pe strada Gheorghe Șincai și nu își achiziționează tichetele de parcare. După cinci minute în care au parcat și în geamurile mașinilor nu au apărut etichetele respective, șoferii s-au pomenit cu amendă care variază între 65 și 300 de lei. De mâine se trece la măsuri mai drastice - li se vor bloca roțile mașinilor.

Într-o conferință de presă susținută astăzi, jurnaliștii i-au cerut primarului Ovidiu Crețu să le solicite angajaților municipalității, care blochează încă de la primele ore ale dimineții mai toate locurile de parcare disponibile în această zonă, fără să scoată niciun leu din buzunare, să își mute mașinile în parcarea de pe strada Lupeni, o parcare mai greu accesibilă pentru cetățenii municipiului Bistrița și despre care puțini știu că există, dar solicitarea a fost în zadar...

Primarul spune că „dacă le convine să plătească parcarea, să plătească, pentru că sunt cetățeni ca oricare și dacă nu plătesc parcare vor fi sancționați. Nu pot să spun că angajații Primăriei sunt cetățeni de mâna a doua și că nu au voie să parcheze în această zonă”, a fost reacția edilului.

Primarul Ovidiu Crețu a explicat astăzi, într-o conferință de presă că „a trezit” Poliția Locală la realitate și le-a impus ca începând de astăzi să aplice amenzi serioase celor care parchează pe Șincai și nu-și cumpără tichete de parcare.

Totuși, angajații primăriei pot însă să își parcheze liniștiți mașinile în zona fără plată, din Piața Centrală și de pe Dornei unde Primăria Bistrița nu percepe taxe de parcare, zonele fiind sub termenul contractual impus de finanțatorii europeni.

11321 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro