Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  12 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - Buta: În sălile de operație nu se pun geamuri! Săptămânal vin bistrițeni să ne avertizeze că am construit un etaj fără geamuri!

16/03/2015 17:18:13 Raluca NECHITI  
Nu numai etajul 4 al noii clădiri în care se mută secția chirurgie este în plină construcție ci și etajul 3 unde vor fi construite opt săli de operație după toate strandardele. Chiar dacă va mai dura cel puțin un an investiția, bistrițenii sunt extrem de receptivi și vin periodic să avertizeze conducerea spitalului că la etajul 3 nu sunt geamuri!

„Vin oamenii să ne întrebe cine a făcut proiectul și dacă arhitecții se pricep sau nu. Dom`le, dumneata nu vezi că nu sunt geamuri?! Construiți un spital fără geamuri?! Cum se poate așa ceva – vin oamenii și ne spun același lucru, cu aceeași insistență. Sălile de operație sunt cu regim închis. Fără geamuri. Și bistrițenii văd de afară că nu sunt gemuri și vin mereu să ne întrebe se ce întâmplă” a explicat râzând astăzi managerul spitalului, dr. Mircea Gelu Buta cu ocazia vizitei făcută de conducerea CJ și presă la etajul 3 al clădirii aflată în construcție unde va fi amenjat un bloc operator cu 8 săli de operație.

Etajul a fost deja construit însă pentru finalizarea și datoarea acestuia mai sunt necesari încă 14 milioane de lei. Dacă banii vor fi alocați, până în toamna anului viitor am putea avea și cel mai modern bloc operator.

Conform proiectului, la etajul 3, va fi amenajat un Bloc operator centralizat cu 8 săli de operaţii şi sterilizare proprie. Aici vor fi amenajate trei săli de operaţii pentru Chirurgie, două săli de operaţii pentru Ortopedie-traumatologie, o sală de operaţii pentru Urologie, o sală de operaţii pentru Oftalmologie și o sală de operaţii ORL la care se mai adaugă și o staţie de sterilizare proprie a Blocului Operator.

Fiecare sală cuprinde şi spaţiile anexe aferente şi va avea un filtru sanitar pentru pregătire medici, sală de pregătire preoperatorie a bolnavului, sală de operaţii, sală de trezire postoperatorie, spălător pentru instrumentar. Iluminarea va fi făcută artificial, la cele mai noi standarde.

5547 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro