Adrian Titieni a participat astăzi la prima sa conferinţă de presă în calitate de candidat al PNL pentru Primăria Bistriţa. E pentru prima dată în politică, spune că fiecare e unic şi diferit în felul lui şi se simte pregătit să repună oraşul Bistriţa în drepturile lui fireşti. VEZI primele declaraţii ale lui Titieni în calitate de candidat:
După sondaje, multe discuţii şi negocieri, liberalii şi-au desemnat într-un final candidatul pentru Primăria Bistriţa: actorul Adrian Titieni, rector al UNATC Bucureşti.
Acesta a participat astăzi la prima sa conferinţă de presă şi a vorbit despre planurile sale pentru Bistriţa, dar şi despre ceea ce l-a convins să accepte propunerea venită din partea liberalilor.
„Aş intenţiona, împreună cu o echipă, şi aici introduc cuvântul echipă, pentru că ce aş dori să fac în oraşul nostru e să îl repunem în drepturile lui fireşti deoarece dincolo de faptul că respiră istorie, dincolo de faptul că are conţinuturi, în acest moment nu cred că are strălucire. Doi, resursa umană care populează acest oraş ar trebui să găsească şi să regăsească în acest oraş un cadru de vieţuire al mileniului III, 2016", a declarat Adrian Titieni.
Actorul a semnat în urmă cu patru zile adeziunea cu PNL şi recunoaşte că deşi este plecat din Bistriţa de mulţi ani şi-a vizitat oraşul natal ori de câte ori a avut ocazia. Acesta a explicat că este conştient că un primar trebuie să fie la dispoziţia şi în slujba cetăţenilor 24 de ore din 24 şi este convins că pentru el câştigarea Primăriei Bistriţa, dar şi campania electorală vor însemna automat renunţarea la capitală pentru a se muta la Bistriţa.
„Eu vreau să candidez la Primăria Bistriţa în ideea în care viaţa oraşului meu, în care m-am născut, am trăit pubertatea, adolescenţa şi puţin din maturitate, să fie repusă în drepturile lui. La 53 de ani am decis că intru în rândurile PNL, asumându-mi această condiție în ideea de a încerca să facem o altfel de politică. Mă gândesc la o dimensiune pacifistă a politicii, una care conține mai mult fapte decât ideologii. Politica asta ar trebui să coaguleze forțe, să aducă în jurul ei oameni conștienți că dezvoltarea orașului, bunăstarea oamenilor e un lucru care interesează toate formațiunile politice. Nu trebuie să ne antagonizăm de la paternități, cine a făcut strada, cine a renovat clădirea, cine a creat locuri de muncă. Toate acestea sunt făcute pentru oameni", a mai explicat Titieni.