Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VICTORIE...! Tibi Uşeriu a câştigat cel mai greu maraton din lume pentru a doua oară! (VIDEO)

17/03/2017 09:42:31 Ioana BRADEA  
Cu câteva minute în urmă, organizatorii 6633 Arctic Ultra (cel mai dificil maraton din lume) au încercat să transmită live momentul în care Tibi Uşeriu a trecut linia de sosire! Fiind însă -36 de grade afară, aparatura nu a funcţionat, iar imaginile s-au blocat. Tibi a trecut linia de sosire la ora 01.25 (09.30 ora României)!

Asta se întâmplă când afară sunt -36 de grade şi încerci să transmiţi live cu un iPhone...! Tibi a trecut linia de sosire la ora 01.25! Urmează şi fotografiile şi raportul final în curând!”, au anunţat organizatorii maratonului cu câteva minute în urmă. 

"A fost o săptămâna despre Tibi, dar a fost şi o săptămână despre fiecare din noi. Am pornit la drum fără să ne cunoaştem şi, treptat, am ajuns să fim o conştiinţă colectivă care pulsează la unison pentru un prieten drag, care aleargă pentru noi. A fost o armonie perfectă, am rezonat unii cu alţii ca un diapazon uriaş.

Tibi este un model, dar ideea este să rămânem cu ceva după toată nebunia asta frumoasă. Am aflat că putem dărui şi că putem face multe împreună.

Cu acestea vom rămâne şi după ce cursa s-a terminat, pentru că, de fapt cursa nu se termină niciodată. Orice final este un nou început, iar povestea merge mai departe.

Tibi a câştigat şi anul acesta. A reuşit să facă imposibilul posibil.

Nu-s cuvinte destule pentru a vă mulţumi pentru susţinerea voastră" – au scris voluntarii Tăşuleasa Social pe pagina lor de facebook, imediat după victoria lui Tibi.

Tibi e altfel. Majoritatea clachează când dau de greu. El este fix pe dos : cu cât e mai gravă situația, cu atât e mai determinat şi mai focusat. Exact la fel a fost şi anul trecut...”, scriau acum câteva ore voluntarii de la Tăşuleasa care i-au urmărit evoluţia cu sufletul la gură şi au transmis lumii întregi convorbirile telefonice cu Tibi şi imagini din timpul cursei.

Eu nu mă mai opresc până la final. Până mâine dimineaţă eu termin cursa.”, i-a avertizat Tibi Uşeriu ieri seară, pe organizatori, în ultimul punct de control.

Odihnit, plin de energie, şi-a privit urmăritorul şi a zis: „Noi n-o să ne mai vedem până la finish...”, după care a luat-o la goană. Aşa e el. Instinct primar... - au mai povestit voluntarii Tăşuleasa Social. 

23 de concurenți din 12 țari au lua startul, 14 dintre ei fiind la prima participare şi mulţi abandonând pe parcurs.

Tibi Ușeriu a luat startul pe 10 martie, iar după 7 zile de alergat printr-un frig incredibil, cu vânt tăios suflând în faţă care a amplificat şi mai mult temperaturile, fără să reuşească să doarmă prea mult şi cu picioarele degerate – Tibi Uşeriu a reuşit să ducă la bun sfârşit cursa în maratonul Ultra 6633, trecând primul linia de sosire.

A devenit primul concurent din istoria acestei competiții care atinge o asemenea performanță.

Felicitări, Tibi Uşeriu...!

51049 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro