Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VEZI cum arată cartierul Liviu Rebreanu din Năsăud după modernizare!

16/11/2015 11:40:57  
Locuitorii cartierului năsăudean Liviu Rebreanu intră în iarnă cu asfalt la poartă! Toată luna aceasta se trage tare pentru finalizarea proiectului de modernizare a infrastructurii stradale. Banii au venit de la Guvern şi din bugetul local al oraşului Năsăud.

Locuitorii cartierului năsăudean Liviu Rebreanu intră în iarnă cu asfalt la poartă! Toată luna aceasta se trage tare pentru finalizarea proiectului de modernizare a infrastructurii stradale. Banii au venit de la Guvern și din bugetul local al orașului Năsăud.

Administrația publică din Năsăud a reușit să atragă fonduri de la bugetul statului pentru a rezolva problema stringentă a infrastructurii rutiere în cartierele aparținătoare orașului, astfel că locuitorii cartierului Liviu Rebreanu se vor bucura de condiții de trai moderne ce le permite să ajungă cu ușurință la locuințele lor și să circule în siguranță, cu atât mai mult cu cât se apropie sezonul rece.

Fondurile necesare realizarii acestor lucrări au fost puse la dispoziție de către Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Sub-măsura: „Regenerare urbană a municipiilor şi orașelor”, program derulat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, fiind un proiect multianual cu o valoare totală de 2.082.591 lei, din care de la bugetul de stat 1.814.813 lei şi de la bugetul local 267.778 lei. Contractul de finanțare a fost semnat între Primăria Orașului Năsăud și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în data de 08.06.2015, iar lucrările se află în plină desfășurare. Durata estimată de execuție este de 24 de luni. Executantul lucrării este firma S.C. Dimex 2000 Company S.R.L.

Prin acest proiect se vor asfalta aproximativ 2 km de drumuri, rezolvându-se practic cea mai mare parte a infrastructurii rutiere din cartierul Liviu Rebreanu. Lățimea carosabilului variază, pe anumite porțiuni fiind de 3,5 m, iar în altele de 5 metri. S-au realizat cinci podețe și trotuare pentru pietoni, în lungime totală de 1.343 metri, amenajate cu dale din beton. Lucrările de reabilitare a trotuarelor au fost executate cu sume aprobate din bugetul local al orașului Năsăud, în valoare de 267.778 lei, reprezentând lucrări realizare trotuare, dirigenție de șantier și cote legale.

Adrian Solcan

 

4514 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro