Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VEZI ce au făcut bistrițenii care au concurat la Chefi la cuțite

12/10/2016 12:09:51 Cristina ALEXA  
Cinci bistrițeni și-au încercat talentul în platoul emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Dacă Alina Moldovan și Ovidiu Danci nu au reușit să ia cuțitele chefilor, alți trei bistrițeni au trecut preselecția și au intrat în concurs. VEZI cum s-au descurcat și dacă au ajuns în echipa vreunui chef din show-ul culinar de la Antena 1:

Cinci bistrițeni au intrat în acest sezon în show-ul culinar "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Dacă blonda Alina Moldovan și balerinul Ovidiu Danci nu au trecut de preselecții, trei pasionați de arta gătitului din Bistrița au făcut senzație în primele ediții ale emisiunii culinare de la Antena 1, „Chefi la Cuțite”. Este vorba de Honoria Rațiu, administratorul restaurantului Taverna Dogarilor din Bistrița, dar și cuplul de oameni de afaceri Ancuța și Ciprian Cismaș, care au o terasă pe Pietonal.

Cei trei au reușit să reziste până săptămâna aceasta, când le-au venit de hac salatele. Primii care au ieșit din competiție au fost Ancuța și Ciprian Cismaș, după salata de fructe de luni.

În echipele celor trei chefi nu se regăsește nici Honoria Rațiu, care a reușit să reziste cu brio până acum, numărându-se printre primii 45 de concurenți care au rămas în concurs. Pe lângă o salată de fructe, săptămâna aceasta concurenții au mai avut de pregătit o salată de boeuf, dar și biftec tartar, preparat care trebuia finalizat în doar 15 minute.

Din cei peste 80 de concurenți care au luat startul săptămâna aceasta au mai rămas doar 18, care au fost împărțiți în trei echipe. Mai multe despre probele de săptămâna aceasta AICI. 

9572 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro