Cinci bistrițeni și-au încercat talentul în platoul emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Dacă Alina Moldovan și Ovidiu Danci nu au reușit să ia cuțitele chefilor, alți trei bistrițeni au trecut preselecția și au intrat în concurs. VEZI cum s-au descurcat și dacă au ajuns în echipa vreunui chef din show-ul culinar de la Antena 1:
Cinci bistrițeni au intrat în acest sezon în show-ul culinar "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Dacă blonda Alina Moldovan și balerinul Ovidiu Danci nu au trecut de preselecții, trei pasionați de arta gătitului din Bistrița au făcut senzație în primele ediții ale emisiunii culinare de la Antena 1, „Chefi la Cuțite”. Este vorba de Honoria Rațiu, administratorul restaurantului Taverna Dogarilor din Bistrița, dar și cuplul de oameni de afaceri Ancuța și Ciprian Cismaș, care au o terasă pe Pietonal.
Cei trei au reușit să reziste până săptămâna aceasta, când le-au venit de hac salatele. Primii care au ieșit din competiție au fost Ancuța și Ciprian Cismaș, după salata de fructe de luni.
În echipele celor trei chefi nu se regăsește nici Honoria Rațiu, care a reușit să reziste cu brio până acum, numărându-se printre primii 45 de concurenți care au rămas în concurs. Pe lângă o salată de fructe, săptămâna aceasta concurenții au mai avut de pregătit o salată de boeuf, dar și biftec tartar, preparat care trebuia finalizat în doar 15 minute.
Din cei peste 80 de concurenți care au luat startul săptămâna aceasta au mai rămas doar 18, care au fost împărțiți în trei echipe. Mai multe despre probele de săptămâna aceasta AICI.