Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Vești bune pentru Rebrișoara și Năsăud: S-a semnat contractul pentru rețele de apă-canal

29/03/2018 13:27:54 Ana ȘTEFĂNEL  
Comunitățile din Rebrișoara și Năsăud au primit vești bune astăzi. A fost semnat contractul pentru rețele de apă-canal, iar firma câștigătoare are la dispoziție 20 de luni pentru a finaliza lucrările.

„E un moment foarte important pentru comunitatea din Rebrișoara și Năsăud care așteaptă de foarte mult timp acest proiect de investiții. E vorba de celebrul contract care a fost licitat, răslicitat, contestat, contractat, executat, judecat, fazat și în sfârșit, după foarte multe lucruri care nu s-au realizat am ajuns într-un stadiu în care suntem pregătiți să semnăm contractul de execuție a lucrărilor pe lotul 2”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Contractul face parte din etapa I a Masterplanului, care nu s-a realizat până acum din cauza neexecutării lucrărilor de către companie. Cele trei loturi care fac parte din acest proiect au o valoare estimată de 10 milioane de euro.

Pentru lotul 2, Rebrișoara-Năsăud, contractul a fost semnat astăzi, iar firma SC Îndemânarea SRL are la dispoziție 20 de luni să finalizeze lucrările - termen care curge de astăzi. Pentru acest proiect au fost nouă ofertanți înscriși în licitație, câștigătoare fiind SC Îndemânarea SRL, firmă din Bistrița-Năsăud.

„Vorbim despre reabilitarea a 5,6 m de conductă de aducțiune de la stația de tratare a apei din Rebra până la stația de pompare a apei pe lângă stadionul Progresul din Năsăud, modificarea unei stații care va ridica presiunea pentru a avea servicii de calitate și presiune la robinet și mai sunt multe alte lucrări (...). Îmi doresc foarte mult ca într-un termen rezonabil lucrările să fie finalizate”, a detaliat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Lotul 2 are valoarea de aproximativ 1,5 milioane de euro. Va fi finanțat prin POIM 2014-2020 (76,97%), Guvernul României (11,77%), bugete locale (1,81%) și contribuția operatorului SC Aquabis (9,45%).

1900 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro