Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vești bune: În cinci săptămâni, cu dieta de la Sanovil, Lavinia a slăbit 17 kg!

07/05/2015 09:15:08 Raluca NECHITI  
Implicarea clinicii Sanovil și a directorului Gavrilaș Mureșan în cazul disperat al Laviniei, prezentat de Bistrițeanul.ro, are deja primele rezultate. În doar cinci săptămâni, Lavinia a slăbit cu ajutorul medicilor de la Sanovil 17 kilograme!

Cazul disperat al Laviniei, femeia din Sâmihaiu de Câmpie care la doar 40 de ani a ajuns să cântărească 226 kg, l-a impresionat pe directorul clinicii Sanovil care a fost primul ce a sărit în ajutorul femeii după ce a văzut cazul într-un reportaj prezentat la sfârșitul lunii martie în Bistrițeanul.ro. Doctorul Mureșan a recunoscut, din capul locului, că a fost profund marcat de dorința femeii, care abia se poate mișca, de a lucra și de a se întreține singură.

În 19 februarie, Lavinia Archiudean a venit la Bistrița cu ajutorul primarului Ioan Mate, cel care a vrut să o ajute pe femeie să aibă o șansă la o viață normală. A fost primită cu brațele deschise la Policlinica Nouă unde medicii de la Sanovil au început investigațiile.

De când Bistrițeanul.ro a prezentat situația Laviniei, aceasta a fost văzută de numeroșii specialiști ai clinicii - reumatologie, pneumologie, internist, cardiolog, urolog și, cel mai important, de nutriționist. Împreună cu nutriționistul clinicii - dr. Lorena Someşan, Lavinia a reușit să își facă un nou regim alimentar și să înceapă o viață nouă. Chiar dacă resursele financiare ale Laviniei sunt foarte mici, femeia câștigând doar 200 de lei lunar, se ține de treabă și a reușit în doar cinci săptămâni să slăbească 17 kg!

"Mă simt tare bine și vineri voi veni din nou pentru o nouă serie de măsurători și pentru controlul la medicul nutriționist. Nu cred că din 3 aprilie și până acum am mai slăbit tot așa de mult, dar știu sigur că am reușit să mai dau ceva jos. Mă descurc bine cu dieta dată de medicul nutriționist. Îmi fac acasă brânză de vaci slabă, iaurt degresat, mă descurc cu ce am prin gospodărie. Acum aștept să vină căldura și să apară legumele și atunci va fi ceva mai ușor" - a povestit Lavinia pentru Bistrițeanul.ro.

Cu un bun-simț ieșit din comun și cu o modestie peste măsură, Lavinia nu își dorește nimic. Poate doar o infiltrație cu acid hialuronic, procedură care costă aproximativ 800 de lei, bani pe care femeia nu are de unde să-i scoată.

„Mă doare foarte rău piciorul, am făcut mai demult o infiltrație la clinica Sanovil, însă medicul reumatolog mi-a recomandat o infiltrație nouă cu acid hialuronic, care este mult mai eficientă. Acum nu-mi permit să o plătesc. Cred că asta m-ar ajuta mult mai mult, să mă pot mișca ceva mai bine și să mai slăbesc puțin” - a recunoscut Lavinia.

Implicarea directorului clinicii Sanovil, a doctorului Gavrilaș Mureșan, nu s-a oprit însă aici. Dr. Mureșan a dat zeci de telefoane și, în cele din urmă, a reușit să găsească un specialist în chirurgie bariatrică la Cluj care ar putea-o opera pe Lavinia. Doctorul Mureșan și medicul de familie al femeii, dr. Andreea Ciuzan, s-au ocupat de toate actele necesare internării Laviniei la Clinica de Chirurgie nr. 1 din Cluj, unde Lavinia a fost supusă unor alte investigații mai amănunțite.

"Din păcate am avut TSH-ul, un hormon al glandei tiroide foarte, foarte mare. Era la o valoare de 28 și maximul admis este 5 așa că nu pot intra în operație. La sfârșitul lui iulie sau în august voi merge la o nouă reevaluare și atunci vom vedea” - a mai povestit Lavinia pentru Bistrițeanul.ro.

5453 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro