Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vești bune! Există o firmă care vrea să administreze pârtia de schi din Wonderland!

04/01/2017 16:03:47 Raluca NECHITI  
Iarna aceasta am putea schia în Wonderland, dacă şi comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru operarea pârtiei de schi va ajunge rapid la o concluzie în ceea ce privește singura oferta depusă de o companie interesată să se ocupe de administrarea acesteia.

Primăria Bistrița este dispusă să cheltuie aproape 100 de mii de lei lunar cu firma care îndeplinește condițiile legale pentru a exploata pârtia de schi și instalația de transport pe cablu. Astăzi a expirat termenul dat de municipalitate firmelor interesate să se ocupe de serviciile de exploatare a pârtiei de schi și a telescaunului, fiind depusă o singură ofertă din partea unei companii dispuse să se ocupe de aceste servicii.

Compania care va presta serviciile de operare şi exploatare a instalațiilor (instalație de transport pe cablu, instalație de producere a zăpezii artificiale și instalația de iluminat nocturn) aferente pârtiei de schi trebuie să aibă personal specializat. Spre exemplu, numai pentru operarea telescaunului este nevoie de 10 persoane pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță.

Conform caietului de sarcini, zi de zi este necesar controlul pârtiei de schi înainte și după închiderea acesteia, pentru a se urmări starea în care se află balizele și indicatoarele de semnalizare, obstacolele nou apărute, deteriorarea lucrărilor de amenajare și ale sistemelor de protecție.

Angajații firmei sunt obligați să mențină în permanență cantitatea de apă necesară preparării zăpezii artificiale, să folosească cele patru tunuri de zăpadă și să pregătească tot ce este necesar pentru ca schiatul să fie practicat în condiții optime.

Și pentru pârtia de schi sunt necesare opt persoane care să asigure funcționarea instalației de producere a zăpezii în condiții de siguranță.

O altă activitate importantă privește exploatarea instalației de nocturnă aferente pârtiei de schi, compania fiind nevoită să urmărească în permanență funcționarea celor 44 de stâlpi de iluminat echipați special pentru iluminatul pârtiei în condiții de siguranță.

În pârtia de schi din Wonderland, situată la 680 m altitudine, Primăria Bistrița a investit 24 milioane de lei. Pârtia are peste 1,2 km lungime și este dotată cu telescaun cu patru locuri, instalație de nocturnă și instalație pentru produs zăpada artificial.

8742 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro