Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  150 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vânătoarea de reduceri a început în Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, REGALIA HOME, INSPIR SPORT și MOTO VELO

17/11/2017 08:05:14  
Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, REGALIA HOME, INSPIR SPORT și MOTO VELO anunță reduceri între 30% și 50% de Black Friday, la o gamă de produse selecționate de sezon. Campania BLACK FRIDAY ține 4 zile, între 17-21 noiembrie 2017, anunțând surprize și prețuri excepționale pentru client.

Rinascimento aduce moda italiană în Bistrița, punând la dispoziția clienților articole de îmbrăcăminte atât pentru bărbați cât și pentru femei, precum Rinascimento, Daniel Bessi, Coconuda, Artigli. În această perioadă veți găsi produse ale brand-urilor de mai sus reduse cu până la 45%, cum ar fi: jachetă femei: 253.55 lei, pantalon femei: 90.75 lei, jachetă bărbați: 199 lei și cămăși bărbați de la 68 lei.

Relegance, un magazin cu un nou look, în stil classic și elegant, în vechiul spațiu Steilmann - unde veți fi surprinși de calitatea brandu-rilor Paolo Rossi, Meyer Luigi Morrini numite branduri italiene, brand-uri de încălțăminte și accesorii de piele precum: CAPRICE, TAMARIS, RICKER, EPICA, COHNPOL la prețuri reduse până la 50%.

Aici vă așteptăm cu reduceri substanțiale cum ar fi: cizme femei: 264.50 lei, botine:179.50 lei, jachetă bărbați 174.50 lei, costum bărbați: 262.50, cămăși bărbați: 45 lei, ghete bărbați: 215 lei.

Cu o atmosferă prietenoasă și creativă magazinul Regalia Home, vă așteaptă cu o „eclipsă totală de prețuri”. Aici găsiți obiecte de mobilier, de decor, cadouri și articole pentru casă la prețuri excepționale reduse cu 30%. Aici veți găsi o gamă largă de rame foto începând de la 32 lei, scaune living: 336 lei, lumânări parfumate: 60.90 lei, naproane: 19 lei, lenjerie pat: 251 lei, perne décor: 25.20 lei.

Nu lăsa pentru la vară ce poți cumpăra din toamnă! Fă cumpărături inteligente! Profită de prețurile „intrate la apă” și fă-ți cadou sau fă cadou o bicicletă – cadoul de Black Friday care îți oferă amintiri pentru o viață întreagă. Magazinul INSPIR SPORT, vă așteaptă cu reduceri cuprinse între 30% - 40% la biciclete, îmbrăcăminte sport și piese de biciclete sau aparate fitness. Pornește liniștit către destinația ta, fără să îți mai faci griji!

Magazinul Moto Velo este un magazin dedicat pieselor auto originale și de calitate alternativ – aftermarket. Vor fi reduse prețurile la anvelope de iarnă, anvelope de vară și piese de origine Dacia, așa că fie că vă echipați pentru iarna ce tocmai se pregătește să sosească, fie că vă pregătiți pentru viitorul sezon de vară, veți găsi cu siguranță anvelopele potrivite, reduse cu 50%.

4049 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro