Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  51 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Vânătoarea de reduceri a început !!! Brand-uri mari la prețuri mici!!!

22/11/2016 17:45:21  
Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, STEILMANN SHOES, REGALIA HOME, INSPIR SPORT ȘI MOTO VELO anunță reduceri de până la 70% de Black Friday în perioada 23-25 noiembrie 2016.

Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, STEILMANN SHOES, REGALIA HOME, INSPIR SPORT ŞI MOTO VELO anunţă reduceri între 30% - 70% de Black Friday la o gamă de produse selecţionate de sezon.

Campania BLACK FRIDAY se va desfăşura pe parcursul a 3 zile în perioada 23-25 noiembrie 2016, anunţând surprize şi preţuri excepţionale pentru clienţi.

 

Rinascimento aduce moda italiană în Bistriţa, punând la dispoziţia clienţilor articole de îmbracăminte atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, precum Rinascimento, Daniel Bessi, Coconuda, Artigli.

În această perioadă veţi găsi produse ale brand-urilor de mai sus reduse cu până la 70%, cum ar fi: vestă cu glugă 135 lei, jachetă 160 lei, palton 230 lei, pulover bărbaţi începând cu 52 lei şi cămăşi bărbaţi de la 60 lei.

 

Relegance, un magazin în stil clasic şi elegant, unde veţi fi surprinşi de calitatea brandu-rilor Paolo Rossi, Meyer Luigi Morrini şi multe altele. Aici, vă aşteptăm cu reduceri substanţiale: compleu damă 260 lei, palton damă 144 lei, rochie damă 150 lei, jachetă bărbaţi 127 lei, costum bărbaţi 540 lei, sacou bărbaţi 230 lei, cămaşă barbaţi 90 lei.

 

Iubitorii de shopping sunt aşteptaţi în aceste 3 zile la magazinul Steilmann Shoes, unde vor găsi calitatea unor renumite brand-uri de încălţăminte şi accesorii de piele precum OTTER, CAPRICE, TAMARIS, la preţuri reduse până la 70%: cizme începând cu 150 lei, botine de la 269 lei, ghete bărbaţi începând cu 227 lei .

 

Cu o atmosferă prietenoasă şi creativă, magazinul Regalia Home, vă aşteaptă cu o ,,eclipsă totală de preţuri’’. Aici găsiţi obiecte de mobilier, de decor, cadouri şi articole pentru casă la preţuri excepţionale reduse între 30%-70%.Oferim o gamă largă de veioze începând cu preţuri de la 203 lei, masă living 990 lei, set 6 pahare 55 lei.

 

Nu lăsa pentru la vară ce poți cumpăra din toamnă! Fă cumpărături inteligente! Profită de prețurile, „intrate la apă” și  fă-ți cadou o bicicletă – cadoul de Black Friday care îți oferă amintiri pentru o viață întreagă. Magazinul INSPIR SPORT, vă aşteaptă cu reduceri de 30%.

 

Porneşte liniştit către destinaţia ta, fără să îţi mai faci griji! Magazinul Moto Velo este un magazin dedicat pieselor auto originale şi de calitate alternativă – aftermarket.

Vor fi reduse preţurile la anvelope de iarnă, respectiv anvelope de vară, aşa că fie că vă echipaţi pentru iarna ce tocmai se pregăteşte să sosească, fie că vă pregătiţi pentru viitorul sezon de vară, veţi găsi cu siguranţă anvelopele potrivite, reduse cu 50%.

 

Black Friday devine o tradiţie la care ne face deosebită plăcere să luăm parte în fiecare an.

Avalanşa de reduceri te aşteaptă între 23-25 noiembrie 2016 în magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, STEILMANN SHOES, REGALIA HOME, INSPIR SPORT ŞI MOTO VELO, într-o campanie inedită de Black Friday.

Profită de oportunitatea perfectă pentru a cumpara tot ce-ţi doreşti.

 

 

 

 

 

4081 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro