Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Valea Anieșului și Valea Someșului scapă de gunoaie! Deținuții intră în acțiune săptămâna viitoare!

11/03/2014 13:07:14 Iulia STUPINEAN  
La Maieru continuă și în acest an, acțiunea de ecologizare pe Valea Anieșului și Valea Someșului în colaborare cu Penitenciarul Bistrița! La curățenie vor participa timp de două săptămâni, 12 deținuți care intră în acțiune începând de luni, 17 martie.

Săptămâna viitoare debutează la Maieru, acțiunea de ecologizare pe Valea Anieșului și cea a Someșului. Încă de la preluarea mandatului său de primar în anul 2012, Vasile Dumitru a decis ca această activitatea să se desfășoare în fiecare primăvară, în colaborare cu Penitenciarul Bistrița, care să pună la dispoziția administrației locale maierene, un anumit număr de deținuți care să fie angrenați în colectarea deșeurilor. Contractul de colaborare între Primăria Maieru și Penitenciar a fost încheiat pentru 12 persoane private de libertate.

“Noi am mai avut astfel de colaborări cu Penitenciarul Bistrița și suntem foarte mulțumiți, mai ales că plătim de la bugetul local o sumă convenabilă. Cu siguranță, până la sfârșitul lunii martie vom finaliza curățenia pe Valea Someșului și Valea Anieșului, asta dacă vremea va permite și nu vom avea surprize neplăcute”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Chiar dacă această variantă de ecologizare a celor două văi este una rentabilă pentru administrațiile locale din Bistrița-Năsăud, primarul Vasile Dumitru speră ca, începând de anul viitor să nu mai fie nevoit să apeleze la colaborarea cu Penitenciarul Bistrița. Asta în contextul în care, în această perioadă în întreg județul se lucrează la montarea de containere semi-îngropate pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

“Eu sper ca și cetățenii care ajung în această zonă să conștientizeze importanța păstrării unui mediu curat, astfel încât începând din 2015 să nu mai vedem gunoaie împrăștiate pe cele două văi și să nu mai fim nevoiți să apelăm la alții pentru a scăpa de pet-uri, ambalaje și deșeuri de tot felul”, mai spune Vasile Dumitru.

În fiecare primăvară, de pe Valea Anieșului și Valea Someșului se adună în urma acțiunii de ecologizare, sute de saci cu gunoi.

 

Foto: Arhivă

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro