Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  21 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



USL, ține-ți candidații în lesă! Din scurt, că sar gardul!

24/04/2012 14:35:54 Claudia ANDRON  
Cum credeți că arată Traian Simionca cu bulbuci pe sub mustață?! Nicidecum ca un primar! Personajul cu pretenții de candidat USL la Livezile își permite să amenințe ziariștii. Învățat cu huligani de discotecă, cu un comportament similar, ne îndoim că bănuieşte măcar cum se conduce o primărie, dacă e convins că ziariștii scriu după dictare

Rubrica ”Candidat și contracandidat” a creat încă de la început controverse. Bistrițeanul.ro și Agenția de Imagine au inițiat acest demers jurnalistic din dorința de a prezenta câțiva dintre candidații care aspiră la funcția de primar în județ, fără a avea vreo pretenție financiară, lucru precizat din start. Este doar un demers jurnalistic si atât. Greu de înțeles pentru unii!

Din păcate, unii candidați la funcția de primar înțeleg că trebuie să dicteze jurnaliștilor ce și cum să scrie, iar amenințările și suspiciunile nu au întârziat să apară, încă de la primul articol. Flaviu Lupșan, Zeus și primar în Lunca Ilvei, s-a simțit deranjat de întrebările adresate de reporterul Bistriţeanul.ro oamenilor din sat, acuzându-ne că am fi plătiți de USL. Încă nu apucase reporterul să plece din Lunca și să scrie vreun rând că amenința deja ce și cum ne va face. Neplăcută surpriză!

Mai apoi, după apariția textului de prezentare a candidaților de la Livezile, primarul Olimpiu Neamț ne-a comunicat supărat că e total nemulțumit de fotografia postată și ne-a amenințat că....încetăm orice colaborare (nu că am fi avut vreo colaborare vreodată), bineînțeles, după ce va ajunge primar. La interval de câteva zeci de minute, în redacție a apărut val vârtej Traian Simionca, contracandidatul său. Supărat nevoie mare. De ce?! El a vorbit 4 ore și reporterul nu a consemnat tot, cu punct, cu virgulă. Adică, nu a scris de velniță (încă nu a reușit coerent să ne explice care-i treaba cu primarul și velnița - mai are timp să-și găsească cuvintele) și de terenul de sport și cele 6 miliarde de lei pe care primarul le-a investit în echipa de fotbal, teren și mai nu știu ce. Noo, domnu' Simionca - am scris eu. Mulțumit acum?!

Astazi, supărat nici noi nu știm de ce, a călcat în biroul partenerilor noștri de la Agentia de Imagine, cu aceleași nemulțumiri și noi acuze, cu o agresivitate aproape fizică și, bineînțeles, noi amenințări.  Urla cât îl țineau bojocii că jucăm la două capete (?!!) și că va începe o campanie de denigrare a ziarului la Radio Someș și AS TV, unde va plăti să spună adevărul pe care nu l-am spus noi (recunoscând în același timp că nu am denaturat cu nimic cele spuse, doar nu am scris cu punct cu virgulă tot ce a spus) și va spune întregii lumi să nu-și facă... campanie electorala cu noi. Sincer, vă rugăm să faceți întocmai cum ne-ați promis! N-am visat la așa campanie de promovare a ziarului făcută pe banii dvs.! Oricum, într-un spațiu de emisie sătenii din Livezile nu prea au ce să afle despre proiectele dvs.! Sunteți prea ocupat să le spuneți ce-a făcut fostul coleg de partid ca să le mai prezentați și ce veți face dvs. pentru ei.    

Cu acuze de o parte și de alta, amenințări și alte acte de vitejie, nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm de ideea minunată de a face această rubrică. Ne ajută pe toți să vedem adevărata față a aspiranților la funcțiile de primar din județ. Mici Dumnezei în satul lor sau războinici ai stroboscoapelor de discotecă. Se pricep mai bine la amenințări decât la proiecte și, cu toate acestea, se simt îndreptățiți să fie primari.

Mesaj pentru Traian Simionca: Pentru amenințări, sugestii despre cum să ne facem treaba și alte reclamații vă rog apelați cu încredere numărul meu de telefon.

7206 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro