Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  39 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Urmează împrumut pentru Aquapark și drumuri modernizate!

03/09/2017 09:17:12 Ana ȘTEFĂNEL  
Cristian Niculae este, începând de ieri, noul președinte al organizației PSD Bistrița. În cadrul conferinței a fost adoptată o rezoluție prin care încep demersurile efectuării împrumutului pentru Aquapark și pentru modernizarea drumurilor.

PSD promite Aquapark și infrastructură rutieră modernizată. Decizia a fost luată ieri în cadrul conferinței organizației municipale.

De asmenea, tot ieri Cristian Niculae a devenit președintele PSD Bistrița, el fiind unicul candidat.

Cristian Niculae a fost ales Președinte al organizației municipale PSD Bistrița!

A fost o conferință cu atmosferă prietenească, dar și cu rezultate concrete pentru locuitorii municipiului Bistrița! În cadrul conferinței a fost adoptată o rezoluție prin care consilierii locali PSD alături de reprezentanții PSD în executiv vor iniția demersurile necesare pentru contractarea unui credit în vederea modernizării infrastructurii rutiere a municipiului Bistrița și pentru finanțarea Aquapark-ului.

Vreau să îl felicit pe noul lider al organizației municipale, un om competent, în care cred! Cred că poate fi un partener foarte bun în continuarea actualelor proiecte, dar și în demararea unor noi proiecte utile pentru comunitatea bistrițeană.

Felicitări Cristi, sunt și voi fi alături de tine și de echipa PSD pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a municipiului Bistrița!”, scrie Emil Radu Moldovan pe Facebook.

Cristian Niculae a înlocuit-o în funcție pe Doina Pană, actual ministru.

Conform specialiștilor, investiția totală pentru Aquapark se ridică la 34,3 milioane lei. Reamintim că municipiul Bistrița a mai accesat un credit enorm pentru amenajarea pârtiei de schi de pe Dealul Cocoșului, pârtie care nu a putut fi folosită iarna trecută.

Mai multe despre studiul de fezabilitate pentru Aquapark, AICI.

 

7826 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro