Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  37 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Un partener cu care poți ieși în lume... rafinat, distins, românesc

16/11/2016 18:19:18  
Romana este un brand românesc tânăr, grațios, cuceritor. Da, Romana e rafinamentul desprins din sufletul românesc, unde cele mai genuine concepte de design se îmbină armonios cu stiluri fermecătoare de țesături moderne.

Ineditul eșarfelor Romana stă în povestea inspirată de fiecare model în parte. Mereu suntem în căutare de cadouri corporative de prestigiu, care să releve imaginea companiei sau organizației dumneavoastră. Eșarfele sunt instrumente puternice de marketing care pot promova orice brand, într-o formă rafinată. Romana oferă servicii exclusive și consultanță în privința cadourilor corporate pentru corporații, cluburi, companii aeriene, fundații și asociații.

Având ca element central logo-ul sau tema pe care o prezentați, designerii noștri vor crea o schiță a eșarfei, exclusiv pentru brandul dumneavoastră.

Aveți oportunitatea să transmiteți designul propriu şi ne vom asigura că este perfect compatibil cu constrângerile de producție. Suntem disponibili să vă consiliem în alegerea materialului și dimensiunea corespunzătoare.
Colecțiile Romana actuale cuprind o paletă largă de eșarfe de mătase, disponibile în magazinul online www.romanaart.ro.

Aveți oportunitatea să faceți o călătorie printre colecțiile noastre și să selectați eșarfele de mătase care vă interesează.

Romana este o colecție specială, care cumulează pasiunea creatoare și freamătul românesc într-o creație delicată... eșarfe elegante din mătase.

Nu cred că putem transmite prin cuvinte, toate semnificațiile pe care am încercat să le impregnăm în simbolica brandului. Romana este mai mult un amalgam de senzații decât o descriere în cuvinte.

Un business care a luat naștere din pasiune pentru bunul gust, pentru artă și frumos.

Un partener cu care poți ieși în lume... rafinat, distins, românesc!

Gabriela Montoiu, fondator Romana www.romanaart.ro 

(P)

 

6069 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro