Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  62 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Trei pe-un loc, ca la facultate! Noile locuințe ANL din Beclean au trecere la tinerii din orașul de pe Someș!

23/02/2015 14:21:47 Felicia SZUCS  
Începutul primăverii va găsi 64 de familii tinere din Beclean cu cheile de la noile lor locuințe în mână! Investiția în cel de-al 9-lea bloc de tip ANL construit în urbea de pe Someș a fost finalizată.

Cu cele peste 300 de apartamente și garsoniere date până acum în folosință, Becleanul este orașul cu cele mai multe unități locative construite prin programul Agenției Naționale pentru Locuințe din țară, raportat la populația existentă. Ultimul bloc de tip ANL construit în Beclean este gata la cheie și își așteaptă chiriașii. Aceștia vor fi selectați de o comisie constituită la nivelul Executivului și Consiliului Local din Beclean, dintre cei peste 200 de solicitanți care și-au depus dosarele pentru a obține o locuință ANL. Selecția va fi una la sânge, dat fiind faptul că la sfârșitul lunii martie vor fi date în folosiță 64 de astfel de unități locative, iar numărul doritorilor este triplu.

Viitorii chiriași nu vor avea de purtat grija vecinilor, dacă sunt sau nu buni platnici la utilități și confortul lor propriu nu va mai fi afectat de chiriașii care uită să-și achite serviciile de încălzire și furnizare a apei. Asta pentru că, așa cum precizează primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, administrația locală a fost prevăzătoare: ”fiecare locuință va avea contorizare individuală la apă și gaz și va dispune de încălzire pe centrală proprie de apartament. Decizia a fost luată tocmai pentru a evita pe viitor situațiile neplăcute între vecini, când oamenii de bună credință au avut de suferit de pe urma rău-platnicilor”.

Locuințele ANL au fost construite în Beclean pe străzile Petru Maior, Șieului și Aleea Ghiocelului. Ultimul bloc care va fi dat în folosință în această primăvară va avea și o parcare de circa 2000 metri pătrați, amenajată din fonduri de la bugetul local.

4545 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro