Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  69 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Transportul elevilor din cartierele Bistriței la școală costă zeci de mii de euro

06/09/2017 10:17:27 Bianca SARA  
Transportul a 250 de elevi care locuiesc în cartierele Bistriței la școală scoate din vistieria Primăriei Bistrița câteva zeci de mii de euro. Primăria Bistrița caută o firmă specializată care să transporte elevii în noul an școlar care începe în toamnă.

Între 80.000 de lei și 200.000 de lei a alocat Primăria Bistrița pentru transportul a 250 de elevi care locuiesc în cartierele Bistriței la școlile la care învață. Municipalitatea caută o firmă care să asigure transportul elevilor în anul școlar 2017-2018.

Este vorba despre elevii care locuiesc în Unirea, Slătinița, Sigmir, Ghinda și Sărata-Viișoara. Cei mai mulți copii care învață la școlile din oraș sunt din Unirea (92) și Ghinda (71).

„Pentru transportul elevilor care vor face obiectul contractului de prestări de servicii, ofertantul va face dovada că deține în proprietate sau cu contract de leasing mijloace de transport cu capacitatea corespunzătoare fiecărui traseu. Pentru mijloacele de transport menționate, ofertantul trebuie să dețină copie conformă a licenței de transport pentru fiecare autovehicul”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

De asemenea, autobuzele trebuie să fie dotate inclusiv pentru transportul persoanelor cu handicap, iar șoferii trebuie să supravegheze urcarea și coborârea elevilor și să nu ia mai mulți elevi decât numărul de locuri. Firma de transport care va câștiga licitația trebuie să salubrizeze și să dezinfecteze autobuzele zilnic. 

3744 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro