Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015The Orthodox Celts vor cânta pentru prima data în România la Serbările Bistriţei Medievale!

21/06/2012 13:44:13  
Sâmbătă, 30 iunie, Menestrelii veacului XXI la Serbările Bistriţei medievale vor fi sârbii de la Orthodox Celts, trupa care va concerta în premieră în România.

Orthodox Celts sunt o trupa de Celtic Folk Rock fondată în 1992 în Serbia. Fiind prima formaţie de muzică irlandeză din estul Europei, ei au avut o contribuţie uriaşă la răspândirea muzicii celtice în această regiune. Spectacolele lor sunt fantastice prin atmosfera pe care o generează muzica  pe care o cânta, astfel că  au reuşit să-şi creeze o armată de fani şi concertele lor sunt întotdeauna sold-out.

Trupa a lansat până acum 5 albume: „Orthodox Celts“ (1994), „The Celts Strike Again“ (1997), „Green Roses“ (1999), „A Moment Like The Longest Day“ (2002) si  „One, Two... Five“ (2007).

Încă de la înfiinţarea din 1992 Orthodox Celts a fost una dintre cele mai populare trupe în Serbia, în ciuda abordării unui stil neobişnuit, de nisa. Ei au început cu muzica tradiţională irlandeză, dar treptat au introdus în repertoriu creaţii proprii. Toate textele lor sunt în limba engleza,  (sau, cum s-ar zice „în irlandeză“), dar au şi melodii instrumentale proprii. În plus, trupa a lansat şi nenumărate videoclipuri.

The Orthodox Celts au susţinut nenumărate concerte, atât în Serbia, cât şi în Europa. Spectacolul de St. Patrick’s Day (Ziua Irlandei) din anul 2.000 a umplut până la refuz Sava Center din Belgrad, una dintre cele mai mari săli de concerte din Serbia. Apariţiile cu ocazia festivalului Exist au stârnit isterie ani la rând între fani, iar la festivalul berii din Belgrad au cântat în faţa unui public record de 150.000 de oameni. Nu au lipsit nici concertele europene, „celţii din balcani“ ajungând să cânte în ţări precum Grecia, Macedonia, Italia, Bosnia, Ungaria, Slovenia, Muntenegru sau Elveţia, un alt concert fiind anunţat şi în Suedia pentru luna iulie a acestui an.

La Bistriţa, Orthodox Celts anunţă nu numai primul lor concert din Romania, ci şi prima „experienţă medievală“ a trupei.
Până să ajungă la Bistriţa, sârbii de la Orthodox Celts ne transmit:  Salut Romania! Salut Bistriţa!

Serbările Bistriţei medievale 2012 sunt organizate de Primăria Municipiului Bistriţa, Centrul Cultural Municipal  “George Coşbuc” si de Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală.

Sponsori principali  Record, M.I.S. Grup şi LEONI.    Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul http://www.bistritamedievala.ro

3896 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro