Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015TELCIU: Iarna vine pe drumuri asfaltate!

22/11/2012 10:06:33 Iulia STUPINEAN  
Trei străzi importante din comuna Telciu au fost modernizate și asfaltate prin intermediul unui proiect integrat susținut din fonduri europene! Lucrările la drumuri, în valoare de 800.000 de euro au început încă de anul trecut și se vor încheia săptămâna aceasta.

Telciu face parte din comunele care au reușit să obțină finanțare pentru implementarea unui proiect integrat pe Măsura 322, privind Planul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Proiectul în valoare totală de 2,5 milioane de euro include construirea unei grădinițe, reabilitarea și asfaltarea a 3 km de drum, introducerea rețelei de canalizare, realizarea unei stații de epurare a apelor menajere, precum și dotarea cu costume a Ansamblurilor Folclorice Sălăuța și Sânzienele Telciului.

La ora actuală, toate aceste obiective sunt în mare parte finalizate. Dacă la sfârșitul lunii octombrie a acestui an a avut loc recepția grădiniței, săptămâna aceasta se încheie și lucrările de asfaltare a drumurilor pe o lungime de aproximativ 3 km, investiție estimată la circa 800.000 de euro.

“Am început lucrările la drumuri încă de anul trecut. Și mă refer aici în mod special la Strada Nouă. De mai bine de o săptămână am început și cu asfaltările la Strada Bisericii și Strada Morii iar zilele acestea vom fi gata cu toate lucrările la drumuri”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Telciu, Sever Mureșan.

În cadrul aceluiași proiect integrat, până la sfârșitul anului vor avea loc recepțiile la rețeaua de canalizare, realizată de ACI Bistrița și la stația de epurare.

Situată în partea de Nord – Vest a țării, la 45 de km distanță de municipiul Bistrița, comuna Telciu din județul Bistrița – Năsăud are în administrarea sa patru sate: Telciu, Telcișor, Fiad și Bichigiu. Potrivit ultimului recensământ, la Telciu trăiesc peste 6.600 de locuitori în circa 2.200 de gospodării.

6253 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro