Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  61 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015TÂRLIȘUA: Drumurile forestiere se modernizează pe bani europeni!

15/11/2012 17:03:44 Iulia STUPINEAN  
Patru drumuri forestiere din satele Molișet și Oarzina, comuna Târlișua vor fi modernizate anul viitor printr-un proiect susținut din fonduri comunitare, în valoare de 1,5 milioane de euro. Lucrările vor debuta în primăvara lui 2013.

Noua administrație locală din comuna Târlișua a semnat în vara acestui an un contract cu finanțare europeană pe Submăsura 125 b, privind îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea silviculturii. Proiectul în valoare de 1,5 milioane de euro prevede reabilitarea și modernizarea a 10,5 km de drumuri de interes local. Este vorba de drumurile forestiere Costeasa, Izvoru Pietrii, Izvoru Țarcului din satul Molișet și drumul forestier Netedu din satul Oarzina. Întreaga investiție va fi pusă în practică în 36 de luni de la semnarea contractului.

Acum ne aflăm în faza de achiziție publică, urmând ca în primăvara lui 2013, în funcție de cum ne va permite vremea, să începem lucrările. Pentru comuna noastră, acest proiect este foarte important cu atât mai mult cu cât cele patru drumuri forestiere sunt situate în zone cu multe terenuri dar și gopodării, aproape 100 de locuințe”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Târlișua, Vlăduț Axente Purja.

Comuna Târlișua din județul Bistrița – Năsăud este formată din satele Târlişua, Agrieş, Agrieşel, Borleasa, Cireaşi, Oarzina, Lunca Sătească, Molişet și Răcăteş. Potrivit ultimului recensământ, la Târlișua trăiesc 3.840 de localnici în 1.480 de gospodării.

5873 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro