Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  78 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Suma uriașă pe care a înghițit-o prelungirea Palatului de Justiție. Lucrările vor fi gata anul acesta

19/03/2018 10:21:24 Bianca SARA  
Până la finalul anului 2017, prelungirea Palatului de Justiție Bistrița, care găzduiește atât Tribunalul Bistrița-Năsăud, cât și Judecătoria Bistrița, a înghițit milioane de lei. Lucrările ar trebui să fie finalizate anul acesta în toamnă.

La începutul anului 2017 au început lucrările de prelungire a Palatului de Justiție Bistrița. Proiectul este finanțat prin Campania Națională de Investiții. Până la sfârșitul anului 2017 s-au efectuat lucrări de construcții și instalații în valoare de 6 milioane de lei, fără TVA.

Această sumă reprezintă, potrivit bilanțului pentru anul 2017 a Tribunalului Bistrița-Năsăud, 72,12% din valoarea totală a investiției. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 22 octombrie 2018, însă este posibil ca acestea să fie gata mai repede.

„Extinderea sediului instanței va permite reorganizarea acesteia și sporirea spațiilor existente și va asigura numărul de săli de cameră de consiliu necesar aplicării noilor coduri”, se mai arată în bilanțul de pe anul 2017.

La parterul aripii noi amenajate va fi relocat întreg departamentul economico-financiar și administrativ, etajul I va fi ocupat de compartimentul IT și două birouri de judecător, iar la nivelurile II și III sunt amplasate 7 săli de cameră de consiliu pentru judecătorie și 7 săli pentru tribunal.

La demisol va fi mutată întreaga arhivă a tribunalului, urmând ca spațiul în care se află în prezent arhiva să fie preluat de judecătorie.

 

 

2207 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro