Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Străzile din Beclean proaspăt canalizate vor fi asfaltate curând!

11/09/2013 10:30:00 Iulia STUPINEAN  
Au fost sparte dar în curând vor reveni la forma inițială! Vorbim de 14 străzi din orașul Beclean pe care au fost introduse vara aceasta, conductele de alimentare cu apă și canalizare! Lucrările executate de Aquabis au ajuns la final, urmând acum etapa de asfaltare și amenajare a tronsoanelor afectate.

Începând din luna mai a acestui an, la Beclean s-a lucrat intens la extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, pe ultimele 14 străzi din oraș care nu beneficiau de aceste utilități. Este vorba de străzile: Primăverii, Toamnei, Bicaz, Bobâlna, Crișan, Ion Pop – Reteganul, Nicolae Bălcescu, Nicolae Iorga, Liliacului, Dobrogeanu Gherea, Ion Creangă, Codrului, Parcului și Coldău.

Lucrările au fost executate de societatea Aquabis în cadrul contractului „Extindere reţele de distribuţie a apei şi canalizare în aria de deservire Beclean”, investiție în valoare de 16 milioane de lei. Pe toate cele 14 străzi au fost efectuate săpături, au fost introduse conductele, amenajate căminele pentru racordarea gospodăriilor și au fost turnate căminele principale pe străzi. În total s-au amenajat 2 km de rețele de apă și 4,6 km de canalizare. Odată cu încheierea lucrărilor luna aceasta, reţelele de alimentare cu apă și canalizare ajung pe toate străzile orașului Beclean și cartierele aparținătoare. Următoarea etapă este refacerea tronsoanelor afectate la stadiul la care se aflau inițial.

„Asfaltarea și amenajarea acestor 14 străzi revine tot executantului și nu Primăriei Beclean. Din câte am înțeles vor începe lucrările foarte curând, toamna aceasta, în funcție de cum se tasează pământul peste conductele recent montate. Sigur că toate tronsoanele vor fi aduse la stadiul la care se aflau înainte”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Contractul privind extinderea reţelelor de distribuţie a apei şi canalizare în orașul Beclean face parte din Master Planul de extindere şi modernizare a infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Bistriţa – Năsăud, în valoare de 83.251.651 de euro. Realizarea acestui contract contribuie la atingerea obiectivului major al întregului proiect: reabilitarea sistemului de distribuţie a apei, de colectare şi tratare a apelor uzate, în scopul conformării cu obligaţiile privind calitatea apei prevăzute în Tratatul de Aderare, precum şi cu obiectivele Programului Operaţional Sectorial de Mediu.

3059 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro