Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  97 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



„Steaua suntem noi!” - Gabi Balint povestește cum a ajuns la Steaua și ce salariu avea!

06/10/2015 10:50:38 SPORTUL BISTRITEAN  
Într-o postare pe Facebook, la fel de interesantă ca multe altele, Gabi Balint povestește ce s-a întâmplat în primăvara anului 1981, cum era să ajungă la Dinamo și a ajuns la Steaua - scrie sportulbistritean.ro. Citește toată poveste aici:

Primavara lui ’81

După un antrenament cu Luceafărul am avut o discuţie cu Nelu Numweiller, la ieşirea de la stadionul 23 August, care mă sfătuia să semnez pentru Dinamo, spunându-mi că era interesat de mine. Mergând şi cugetând la spusele lui spre căminul de la Electroaparataj, m-am trezit flancat de doi soldaţi care m-au invitat frumos să urc într-un Aro cu număr de armată, sugerându-mi adresa: „Mergem la stadionul Steaua, unde colonelul Nanciu vrea să vorbească cu tine”. Mă gândeam că eram prea tânăr să fiu încorporat, eram în clasa a XII-a, aveam de dat bac-ul şi…who the f..k is Nanciu, până la urmă?! Am ajuns la tribuna a doua, unde era biroul şefului secţiei de fotbal al clubului Steaua. Aşadar, şeful era colonelul Nanciu. Urc scările, bat la uşă şi intru în biroul care era pe partea stângă. Deschid uşa şi-l văd pe tatăl meu în poziţie de drepţi. Nu spunea nimic, doar se uita la mine. Apoi, arunc privirea spre colonelul care mi-a întins o mână recomandându-se a fi colonelul Nanciu, şeful secţiei de fotbal al clubului Steaua. L-am ignorat total deoarece nu înţelegeam ce căuta tatăl meu, venit de la 500 de km la Bucureşti fără să mă anunţe. Privind spre el, îl aud pe colonel întrebându-l:
- Tovarşu’, Balint, care e salariul dumneavoastră?
- 1.500 de lei, îi răspunde tata.
- Noi îi dăm fiului dumneavoastră 2.500 de lei plus prime de joc, dacă semnează cu noi şi-l facem direct sergent major fără să facă armata. Acceptaţi?
Atunci, tata privindu-mă aşa cum m-a privit când s-a despărţit de mine şi m-a trimis la Bucureşti cu trei ani în urmă, i-a răspuns colonelului:
- Aş vrea să vorbesc cu băiatul meu între patru ochi, dacă e posibil.
Colonelul ne-a lăsat singuri şi foarte amabil ne-a trimis afară din birou să discutăm. 
Tata:
- Steaua e un club mare, armata înseamnă disciplină şi educaţie, poţi să ajungi aici un mare jucător. Nu putem rata ocazia.
Eu:
- Cum vrei tu, tată. Eu te-am ascultat întotdeauna şi mi-a fost bine. Intrăm şi semnăm.
Am intrat, am semnat şi am rămas 9 ani la Steaua. Tatăl meu a avut dreptate. Steaua m-a educat şi mi-a oferit cele mai minunate clipe din viaţa mea pe care şi eu le-am răsplătit cu mult efort şi sacrificii. Sper că nu deranjez pe nimeni când strig din răsputeri: Steaua, suntem noi!

Citește mai multe știri din sportul local numai în sportulbistritean.ro

3682 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro