Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  10 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Spitalul dă în judecată Casa de Asigurări de Sănătate pentru 90 miliarde lei vechi! Bolnavi îngrijiți și neplătiți de Casă

27/03/2015 16:24:44 Raluca NECHITI  
„Doar 60 la sută dintre externările pe care spitalul le face sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate" - a anunțat ieri, Viorel Tiniș, reprezentantul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în Consiliul de Administrație al Spitalului de Urgență. Aspect extrem de grav și din care rezultă o subfinanțare a celui mai mare spital din județ.

Informarea acestuia vine ca urmare a unei întrebări adresate de consilierul județean Monica Săsărman care a vrut să știe situația financiară a spitalului și care este problema datoriilor pe care Spitalul susține că le are, iar la polul opus Casa de Asigurări de Sănătate o ține una și bună: e cu plățile la zi!

La rândul său, Monica Săsărman a vrut să afle dacă s-a luat în calcul inclusiv chemarea în judecată a Casei de Asigurări de Sănătate pentru a face deconturile aferente "întrucât medicii acționează în baza unui protocol, iar Casa de Asigurări de Sănătate, nu poate să vină, fără o evaluare și să spună că bolnavul acela a fost internat moca sau că trebuia internat. Deci problema nu se află la spital, problema se află în managementul Casei de Asigurări de Sănătate! Până la urmă, fiecare român care are calitatea de contribuabili la Casa de Sănătate trebuie să beneficieze de serviciul medical, indiferent dacă vorbim de medic de familie, de UPU sau de internare medicală”.

Cu acest prilej, reprezentantul executivului Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al spitalului, Viorel Tiniș, le-a spus în premieră consilierilor județeni că spitalul a început deja demersurile pentru acționarea în judecată a Casei județene de Asigurări de Sănătate ca urmare a unei decizii luată în Consiliul de Administrație al spitalului.

"Acțiunea pentru chemarea în instanță este pornită deja, nu am găsit altă soluție și așa s-a stabilit în Consiliul de Administrație” - a mai spus Viorel Tiniș.

Spitalul susține că nu i-au fost decontate în ultimii 3 ani servicii medicale de peste 9 milioane de lei însă CAS spune că a plătit tot ce se putea plăti conform contracului semnat cu conducerea spitalului.

3749 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro