Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Singura comună din județ declarată de UE zonă agroturistică se va putea promova cum trebuie!

27/02/2015 11:48:10 Felicia SZUCS  
Cu un potențial turistic enorm, recunoscut în Europa încă din anul 1990 când a fost declarată zonă agroturistică, singura din județul Bistrița-Năsăud, comuna Lunca Ilvei va putea fi prezentată cum trebuie celor care sunt îndrăgostiți de liniște, aer curat, peisaje superbe sau bucate tradiționale.

Pe bani europeni, administrația publică a comunei Lunca Ilvei vrea să exploateze uriașul potențial turistic al zonei. Iar un prim pas a fost făcut: cu aproape 200.000 Euro, în comună a fost construit un centru de informare turistică care va deveni funcțional din luna aprilie.

Proiectul ”Centrul Local de Informare Turistică și Proximități, Dezvoltare și Marketing Turistic” de la Lunca Ilvei a fost accesat de administrația comunei pe Măsura 313 privind încurajarea activităților turistice, Axa III – îmbunătățirea calității vieții în zonele rurale și diversificarea economiei rurale. Lucrările de construcție, amenajare interioară și exterioară a clădirii ce va funcționa ca centru de informare turistică au început în 2013 și au fost finalizate în toamna anului trecut. La acest moment proiectul este în faza de achiziție a mobilierului și echipamentelor informatice necesare activității de promovare a zonei.

Turiștii care vor ajunge la Lunca Ilvei vor putea afla informații despre traseele montane ce sunt accesibile din comună spre Munții Rodnei și Călimani, obiectivele culturale și istorice din zonă, posibilitățile de petrecere a timpului liber etc. atât de la personalul angajat al centrului, cât și direct de la infochioșcul ce va fi amplasat acolo, achiziționat prin proiect.

6262 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro