Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sever Mureșan: Telciu se dezvoltă și în 2013 cu ajutorul fondurilor europene!

14/01/2013 13:09:14 Iulia STUPINEAN  
Comuna Telciu a beneficiat anul trecut de o serie de investiții la infrastructură, cuprinse într-un proiect integrat, în valoare totală de 2,5 milioane de euro. În 2013, dezvoltarea continuă cu noi lucrări la alte trei proiecte susținute de asemenea, din fonduri comunitare.

Comuna Telciu din județul Bistrița-Năsăud intră în acest an cu mai multe lucrări proaspăt finalizate. Imediat ce vremea va permite, aici va avea loc recepția drumurilor reabilitate și asfaltate în 2012, pe o lungime de 3 km.

“Această investiție de circa 800.000 de euro a fost cuprinsă în proiectul integrat pe Măsura 322, în valoare de 2,5 milioane de euro, prin care anul trecut a fost introdusă rețeaua de canalizare, a fost realizată o stație de epurare a apelor menajere, a fost construită o grădiniță și s-a asigurat dotarea cu costume a Ansamblurilor Folclorice Sălăuța și Sânzienele Telciului. În perioada următoare vom face recepția la drumuri, iar acest proiect mare va fi declarat închis”, spune primarul comunei Telciu, Sever Mureșan.

Investițiile cu bani europeni continuă și în 2013. Astfel, în primăvară vor începe lucrările la drumurile forestiere din Telciu, prin intermediul unui proiect în valoare de 1,5 milioane de euro, accesat pe Submăsura 125 b - privind îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea silviculturii.

De asemenea, în aceeași perioadă vor debuta și lucrările de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi protecţie împotriva inundaţiilor, printr-un proiect inclus pe Submăsura 125 c, tot în valoare de 1,5 milioane de euro.

Pe lista investițiilor din 2013 din comuna Telciu se înscrie și realizarea unui Centru de Informare Turistică, cu ajutorul unui proiect pe Măsura 313. Centrul va fi dat în funcțiune la sfârșitul lunii august.

5931 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro