Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



SENZAŢIONAL: Yasmina Butilă este marea câştigătoare Next Star! Însuşi Ilie Năstase i-a înmânat trofeul (FOTO/VIDEO)

15/12/2016 23:57:25 Ioana BRADEA  
„Marele premiu de 20.000 de euro? Nu putem să ne gândim la aşa ceva. Mai avem mult de muncit până să ajungem acolo”, afirma în septembrie mama Yasminei Butilă, fetiţa de 10 ani care a cucerit astă-seară marea finală Next Star. Însuşi faimosul tenisman Ilie Năstase i-a înmânat trofeul.

Se vede că este un copil excepţional. Un asemenea talent apare la un copil dintr-un milion”, comenta balerinul Ovidiu Danci pentru Bistriţeanul.ro – cel care de îndată ce a văzut-o dansând, i-a oferit Yasminei Butilă o bursă la Şcoala de Balet Ovidiu Danci.

Yasmina Butilă are 10 ani, de 4 practică acro-dance-ul - o combinație de balet și gimnastică ritmică, este elevă la Colegiul „Andrei Mureşanu” şi a reuşit să-i impresioneze pe membrii juriului cu mișcări pline de graţie şi flexibilitate, acum aproape trei luni.

Astă-seară, Yasmina a strălucit din nou, punând în scenă o întreagă poveste, cu decoruri din care au făcut parte un pat, ursuleţul de pluş, o căsuţă, dar şi tatăl ei, în costum militar. „Este momentul în care am devenit fan. Tu eşti darul pe care noi l-am primit în seara asta!”, a mărturisit CRBL emoţionat. „Peste câţiva ani va ajunge la Cirque du Soleil”, a avertizat prezentatorul Dan Negru. „Acesta este un număr pentru marea finală!”, a comentat şi Pepe - toţi cei patru juraţi fiind de acord asupra unui fapt evident: „Câtă graţie! Asta înseamnă sclipire!”.

Din cele 15 numere prezentate pe scena Next Star au fost alese doar trei, cei mai buni fiind anunţaţi de campioana la scrimă Ana-Maria Brânză, campioană cu echipa la Jocurile Olimpice de la Rio. Între cei trei finalişti s-au numărat Veveriţele năzdrăvane, Eduard, un băieţel de 12 ani din Braşov şi Yasmina - toţi copiii primind cadou o excursie la Disneyland.

Pe locul III s-au clasat Veveriţele năzdrăvane - un grup de 14 copii nevăzători din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, pe locul II s-a clasat Eduard, iar trofeul a ajuns în braţele Yasminei - înmânat de celebrul tenisman Ilie Năstase.

¤¤¤¤¤¤¤ 

Mama Yasminei este profesoară de educaţie fizică în Bistriţa, tatăl ei lucrează în armată şi participă la misiuni în Afganistan şi în alte zone fierbinţi în care au loc conflicte, iar bunica ei lucrează în Spania. „De când avea 6 ani am dus-o la gimnastică ritmică, la Liceul Sportiv, unde se antrenează cu Laura Boldor. A participat la tot felul de campionate naţionale şi cupe, dar la emisiuni televizate sau în spectacole nu a vrut să participe, avea emoţii. Abia în această vară ne-am înscris la concursul Aş dori să fiu o stea, organizat aici, la Bistriţa, la Palatul Culturii. A obţinut atunci premiul III”, povestea mama fetiţei pentru Bistriţeanul.ro, amintindu-şi că totul a început pe 28 iunie, când Yasmina s-a prezentat la Palatul Copiilor, la preselecţia pentru celebra emisiune care îi transformă pe copii în mici vedete.

Coregraful de la Antena 1 a urmărit atunci dansul Yasminei şi s-a arătat uimit de faptul că fetiţa a fost cea care şi-a ales şi muzica dar, mai ales de faptul că ea însăşi şi-a pus la punct singură coregrafia momentului de dans. „De doi ani îşi face singură coregrafia la dans, am rugat-o pe antrenoarea ei s-o mai ajute cu unele mişcări, însă Yasmina nu a fost de acord. Singură şi-a ales şi muzica pe care să danseze – o melodie de la Carla’s Dreams şi tot singură şi-a stabilit şi mişcările de dans. Cei de la Bucureşti au spus să lăsăm totul aşa cum îşi doreşte ea...”, recunoştea mama talentatei dansatoare.

Cristian Moldovan, primul bistriţean care a deschis spectacolul Next Star, elev la Liceul de Muzică Tudor Jarda, s-a dovedit foarte bun, dar uşor copleşit de presiunea finalei. Cristi Moldovan, numit de Dan Negru „acest James Brown al României” – nu a reuşit să-şi dozeze foarte bine emoţiile, s-a lăsat dus de val, a avut mici falsuri pe alocuri şi probleme de ritm, după cum a remarcat Alina Eremia. AICI îl puteţi vedea pe Cristian interpretând „Human”.

Marius Varga, din Şieu Măgheruş, cel de-al doilea bistriţean prezent în finala Next Star, a povestit pentru cei de la Antena 1 cât de mult s-a schimbat viaţa lui după prima apariţie la Next Star, câte invitaţii a primit pentru a participa la tot felul de spectacole, amintind şi de concertul caritabil susţinut pentru ajutarea Adrianei Buzan. Marius Varga a început cu o sfâşietoare doină, spre a sfârşi cu un cântec de joc în care a pomenit şi numele judeţului Bistriţa-Năsăud. „Va ajunge mare!”, a exclamat CRBL, în timp ce Alina Eremia i-a remarcat „vocea extraordinar de caldă”, toţi juraţii aplaudându-l în picioare, impresionaţi. Dacă vreţi să vedeţi ce anume a cântat Marius Varga – click AICI.

32033 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro