Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  20 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Se caută medic pentru Serviciul Județean de Ambulanță!

28/05/2015 09:37:11 Raluca NECHITI  
Se caută din nou medici dispuși sa lucreze în sistemul de urgență bistrițean! Ambulanța Bistrița vrea să angajeze medic iar condițiile oferite nu sunt deloc de neglijat...

Anunțuri privind scoaterea la concurs a unui post de medic specialist în medicină generală și medicină de familie a fost publicat, conform legii, în revista Viața Medicală din 21 mai.

Medicii interesați se înscrie la concurs au termen de 15 zile de la data apariției anunțului pentru a se înscrie la concurs.

Conform anunțului, la concurs se pot prezenta medicii de medicină generală cu drept de libera practică, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire, specialiști ori primari confirmați în specialitatea medicină generală/medicină de familie. 

Cel mai probabil concursul va avea loc în a doua jumătate a lunii iunie dacă vor exista medici interesați de acest post.

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud funcționează la cote de avarie după ce la începutul lunii martie unul dintre medici a renunțat la sistemul de urgență și s-a angajat în mediul privat.

În mod normal aici ar trebui să aibă încadrați 14 medici pentru intervențiile de urgență (în afară de directorul instituției și directorul medical) însă, din păcate însă acum există doar trei la care se adaugă directorul medical și managerului instituției iar numărul acestora este totalmente insuficient.

Medicii care vor să aplice pentru concursul de la Bistrița au șanse să primească și o locuință de serviciu, Stația Județeană de Ambulanță fiind prevăzută la etaj cu câteva garsoniere care pot fi închiriate personalului medical.
 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro