Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Se apropie alegerile ACoR la Bistrița! Primarul din Spermezeu candidează la funcția de președinte!

12/03/2013 09:36:30 Iulia STUPINEAN  
Primarii din Bistrița – Năsăud sunt așteptați săptămâna viitoare la alegerile pentru desemnarea membrilor Consiliului director al Asociației Comunelor din România (ACoR), Filiala Bistrița – Năsăud. Printre candidați se află și primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi, președintele interimar al Asociației.

Luni, 18 martie, la nivelul județului Bistrița – Năsăud vor avea loc alegerile pentru desemnarea membrilor Consiliului director al Asociației Comunelor din România (ACoR), Filiala Bistrița – Năsăud. Organizatorul principal al evenimentului este primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, președintele interimar al Filialei județene Bistrița – Năsăud al Asociației Comunelor din România, care va candida la președinția Asociației.

Potrivit lui Hognogi, evenimentul va avea loc în sala mare de ședințe a prefecturii și sunt așteptați să participe toți primarii comunelor din Bistrița – Năsăud, președinții Filialelor învecinate cu județul nostru, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, precum și prefectul județului, Ioan Țintean. Invitat special la alegerile din 18 martie este președintele ACoR, Emil Drăghici.

Asociația Comunelor din România (ACoR) s-a constituit cu scopul de a realiza o uniune mai strânsă între comunele din România, promovând idealurile şi principiile prevăzute în Carta europeană a autonomiei locale.

Acțiunile ACoR au la bază participarea activă la îmbunătăţirea cadrului legislativ care vizează interesele comunelor, prin realizarea unui parteneriat activ şi constant cu administraţia publică judeţeană şi administraţia publică centrală; implementarea strategiilor şi a programelor pentru stimularea dezvoltării sociale şi economice, echilibrate şi durabile a mediului rural, precum și atragerea de investiții prin crearea de parteneriate viabile între administraţia publică locală a comunelor, societatea civilă şi mediul de afaceri.

5240 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro