Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  63 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Scrisoare deschisă către năsăudeni

17/07/2015 09:08:38  
Stimaţi concitadini, constat că unele personaje politice, puţin credibile în opinia mea, sunt deja în precampanie electorală. Pentru o informare corectă a cetăţenilor aş vrea să reamintesc faptul că toate lucrările de reparaţii, reabilitări şi investiţii se realizează numai sub semnătura ordonatorului principal de credite, care este primarul.

Studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice privind investiţiile ce vizează dezvoltarea oraşului, au fost comandate exclusiv sub semnătura şi prin decizia primarului, conform legii.

Cu certitudine, personal, nu am intenţia de a mă poza lângă utilajele operatorilor economici care efectuează lucrări în oraş şi nici nu intenţionez să plasez utilaje de construcţii în anumite locaţii ale urbei, în care se impun lucrări, aşa cum s-a întâmplat în luna iunie 2012, înainte de campania electorală pentru alegerile locale, în cartierul Liviu Rebreanu, pentru a păcălii oamenii.

Reamintesc faptul că finanţarea tuturor lucrărilor (reparaţii, reabilitări, investiţii noi, etc.), trebuie să se reflecte punctual în proiectul de buget de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs, proiect de buget care este apanajul ordonatorului principal de credite cu sprijinul de specialitate al şefului compartimentului financiar-contabil. Încă de la începutul mandatului meu, am avut numeroase priorităţi, una dintre acestea fiind reabilitarea şi asfaltarea străzii George Coşbuc (octombrie 2012), lucrare finanţată cu bani guvernamentali.

Pentru anul în curs avem mai multe obiective printre care şi reabilitarea trotuarelor de pe B-dul Grănicerilor. Iniţial, intenţia mea a fost să realizăm o pavare a acestor trotuare însă din cauza fondurilor insuficiente am apelat la asfaltarea lor.

În acest proiect de modernizare a infrastructurii stradale a centrului civic se înscrie şi reabilitarea parcului central din Piaţa Unirii, alături de trotuarele adiacente până la Valea Caselor, respectiv până la intersecţia cu strada Mihai Eminescu. Aceste eforturi edilitare se regăsesc şi în cartierul Liviu Rebreanu, acolo unde speranţa mea este ca, până la sfârşitul anului 2015, prislopenii să aibă asfalt şi trotuare moderne. 

Vă invităm pe dumneavoastră să concluzionaţi!

Cu deosebită consideraţie,

primarul oraşului Năsăud, 

Mircea Romocea

4268 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro