Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  63 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Școlile din Beclean, la un pas de obținerea unei finanțări de 7 milioane de euro!

12/05/2014 09:48:00 Iulia STUPINEAN  
Cu 7 milioane de euro, patru școli din orașul Beclean vor putea beneficia de lucrări ample de reabilitare și modernizare! Finanțarea are la bază un proiect comun depus de administrația beclenară pe programul de reabilitare a infrastructurii educaționale preuniversitare, universitare și pentru formare continuă.

În luna martie a acestui an, la Beclean a fost stabilit un parteneriat între Consiliul Local și instituțiile de învățământ care vor beneficia de lucrări de reabilitare și modernizare în baza unui proiect comun, cu finanțare europenă nerambursabilă și o cofinanțare din partea Primăriei Beclean de 2%.

Investiția în valoare de 7 milioane de euro prevede: continuarea și încheierea lucrărilor de modernizare a Colegiului “Petru Rareș”- corpurile A, B și C – cu internat, cantină, ateliere și curte interioară, reabilitarea corpului dinspre piață a Liceului Tehnologic Agricol, modernizarea și reabilitarea corpului D a Școlii Generale “Grigore Silași” (care include biblioteca, sala de sport și mai multe săli de cursuri) și finalizarea reabilitării Școlii Generale de la Coldău. Potrivit primarului Nicolae Moldovan, documentația necesară a fost depsă la începutul lui aprilie, proiectul ajungând acum la doar un pas de semnarea contractului de finanțare:

„La această dată se fac ultimele clarificări la acest proiect și sperăm ca în scurt timp să semnăm contractul de finanțare. Dacă totul decurge bine, până în toamnă vor putea începe lurările la aceste școli”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Conform proiectului întocmit, lucrările de reabilitare și modernizare la cele patru școli din Beclean vor debuta în vara acestui an (perioada iunie-iulie), termenul de finalizare a investiției fiind data de 31 decembrie 2015.

 

Foto: Arhivă

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro