Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Școlile de șoferi trebuiau să se mute în poligon doar din 15 septembrie - care e situația, de fapt:

05/09/2017 15:02:08 Ana ȘTEFĂNEL  
Bistrițeanul.ro a făcut publice ieri nemulțumirile instructorilor auto care au fost nevoiți să se mute în parcarea din poligon. Viceprimarul Cristian Niculae spune că mutarea trebuia să aibă loc doar în 15 septembrie, timp în care urma ca Primăria Bistrița să facă ce și-a asumat:

Instructorii auto din cadrul celor 32 de școli de șoferi din Bistrița-Năsăud sunt nemulțumiți de faptul că au fost nevoiți să se mute din parcarea de la Sala Polivalentă în cea la poligon. Deși ei sunt deja acolo, reprezentanții Primăriei Bistrița spun că li s-a cerut să înceteze să mai folosească parcarea de la sală doar din 15 septembrie.

Motivul este unul simplu: parcarea de la Polivalentă este una publică, iar bistrițenii se plâng constant de faptul că merg cu copiii în parc și nu au unde să lase mașinile.

„Încă de la începutul lunii august, împreună cu domnul prefect Ovidiu Frenț și cu domnul Dumitru Creța de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor au stabilit un calendar, astfel încât în 15 septembrie școlile de șoferi să se mute în parcarea de pe strada Grănicerilor, din motive obiective, respectiv aglomerarea traficului în zona centrală și faptul că nu mai putea folosi nimeni acea parcare publică - au fost numeroase sesizări în sensul acesta. Astfel, am pregătit lucrurile și am stabilit calendarul. Am discutat și cu reprezentanții școlilor de șoferi atunci și am stabilit de comun acord că din 15 septembrie se vor muta. Așa le-am cerut, doar din 15 septembrie. Înseamnă că au plecat ei mai repede”, au fost explicațiile viceprimarului Cristian Niculae.

Totodată, acesta a declarat pentru Bistrițeanul.ro că Primăria Bistrița și-a asumat următoarele lucruri: oferă școlilor de șoferi parcarea respectivă în mod gratuit, asigură marcaje dacă este cazul și le asigură toalete ecologice care deja sunt cumpărate și vor fi date în primire. 

De asemenea, le dă dreptul instructurilor să își amenajeze umbrare provizorii din lemn care vor fi autorizate. Cheltuielile pentru aceste amenajări trebuie suportate de către școlile de șoferi, deoarece sunt firme care scot profit: „Nu folosim banul public pentru școlile de șoferi”, a mai declarat viceprimarul pentru Bistrițeanul.ro.

Articolul apărut ieri, AICI.

6436 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro