Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  20 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Schimbul de replici între ecologistul Bălan și primarul Crețu continuă și în noul mandat! Primarul: Domnul Bălan se reprezintă pe el!

04/08/2016 15:16:44 Raluca NECHITI  
Nici în noul mandat primarul nu a scăpat de replicile acide ale ecologistului Marius Bălan. Bălan a vorbit în fața aleșilor pe care i-a asigurat că îi va urmări ca reprezentant al bistrițenilor din „scaunele roșii", iar primarul i-a răspuns că reprezentanții bistrițenilor sunt la masa consilierilor, nu pe scaunele roșii...

Marius Bălan a încercat astăzi să „se pună bine" cu noul consiliu local și cu executivul Primăriei, solicitând o intervenție de câteva minute pe tema unuia dintre cele mai importante proiecte dezbătute în ședința de astăzi - cel privitor la reabilitarea Cetății Bistrița. Dincolo de remarcile făcute la acest proiect, Marius Bălan le-a solicitat consilierilor să aibă grijă cum votează în noul mandat și să încerce să împace ecologia cu istoria orașului.

El a candidat din partea Verzilor pentru un fotoliu în Consiliul Local, însă nu a reușit să obțină voturile necesare ocupării unuia dintre „fotoliile negre" de la masa aleșilor locali. El le-a spus totuși consilierilor municipali că va fi cu ochii pe ei și va fi prezent la ședințele de consiliu local, așezându-se pe scaunele roșii (montate în sală pentru invitații la ședințele de consiliu municipal).

Bălan a ținut să le spună consilierilor locali că este reprezentantul bistrițenilor și al societății civile pentru că plătește taxe și impozite și va fi atent la toate proiectele care vor intra în dezbaterea Consiliului Local Bistrița și, din când în când, își va spune părerea asupra acestora.

Discursul lui Bălan nu i-a picat tocmai bine primarului Ovidiu Crețu care a ținut să precizeze, după ce Marius Bălan și-a încheiat pledoaria, că acesta nu ar fi în realitate reprezentantul bistrițenilor și că din scaunul roșu" se reprezintă doar pe el.

Aleșii bistrițenilor sunt cei care se află la masa rotundă, respectiv consilieri municipali, printre care se află și doi ecologiști care au reușit să obțină suficiente voturi din partea alegătorilor pentru a-i trimite la masa rotundă din Consiliul Local.

Vezi în materialul VIDEO cum a decurs schimbul de replici între cei doi:

2664 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro