Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  44 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015S-au încins spiritele pentru Domniţa Bistriţei

01/07/2012 22:00:10 Ioana BRADEA  
Cu puţin timp în urmă, după îndelungate şi zgomotoase urale, poporul a decis cine merită titlul de cea mai vrednică Domniţă a Bistriţei. O situaţie fără precedent pentru această competiţie s-a înregistrat însă la categoria cea mai populară domniţă a Bistriţei!

Clepsidra a măsurat aplauzele, răcnetele şi fluierăturile de încurajare ale spectatorilor prezenţi astă seară pe pietonal – invitaţi să-şi aleagă cea mai iubită domniţă a cetăţii.

Judele Dan Rădulescu a fost maestrul de ceremonii, invitând poporul cetăţii să se decidă. Lupta a fost „crâncenă”, pentru că, la această categorie s-a creat o situaţie fără precedent pentru Serbările Medievale: inima publicului dar şi a juraţilor nu a reuşit să decidă între domniţa Paula sau domniţa Andrada.

Rezultatul final le-a propulsat pe ambele domniţe la titlul de „Cea mai populară domniţă” a serbărilor acestui an. În ceea ce priveşte titlul de Domniţa Bistriţei Medievale 2012 – acesta a fost cucerit de domniţa Andrada, care s-a ales cu premii şi din partea Salonului Cârlionţ dar şi din partea Casei Ema.

Soarta, publicul şi juriul au decis astă seară pentru cele opt domniţe: decisivă a fost proba de aptitudini artistice. Domniţele au recitat poeme medievale (în română sau în germana veche), au dansat, au interpretat piese străvechi la chitară, şi-au arătat îndemânarea în realizarea unor complicate şi medievale coafuri, au scos scântei din săbii, duelându-se pe scenă sau au compus poezii (cu rime cam şchiopătate, ce-i drept) special pentru Serbările Bistriţei.

Se pare că momentul artistic cel mai gustat de public şi de juriu a fost cel al Domniţei Andrada: acompaniată de un cavaler, domniţa a prezentat o secvenţă din piesa de teatru a lui Molliere – „Doctor fără voie” interpretând o soţie răzvrătită care se ceartă cu soţul ei beţiv, dar inspirat să răspundă cu replici pline de umor.

Aşa se face că publicul şi juriul au ales-o pe Andrada drept Domniţă a Bistriţei, pe locul II clasându-se domniţa Paula iar pe III - domniţa Bianca.

8257 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro