Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  63 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015SALVA: Aflat la al șaselea mandat, Gheorghe Onul investește în infrastructură!

28/02/2018 09:12:28 Iulia STUPINEAN  
Comuna Salva dispune în 2018 de un buget de aproape 14 milioane de lei, cu mult peste cel de anul trecut. Banii vor fi direcționați în mare parte spre investiții în infrastructura stradală și pietonală.

Comuna Salva beneficiază de finanțări importante prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Cele mai așteptate obiective de investiții sunt extinderea rețelei de alimentare cu apă la mănăstirea Izvorul Tămăduirii, cu o valoare alocată de la bugetul de stat de 522.481 lei; reparații de acoperiș, înlocuire tâmplărie, izolație termică și vopsitorii precum și amenajarea curții la Dispensarul Uman, investiție în valoare 168.385 lei; modernizarea podului peste râul Sălăuța, situat pe strada Principală din comună, în cuantum de 611.934 lei. Prin același program, la Salva se vor amenja trei punți pietonale: La Bodescu, la Clejuța și Pe Lunca, valoarea investiției fiind de 3.855.362 lei.  Proiectele prin PNDL se implementează în perioada 2017-2020.   

Potrivit primarului comunei Salva, Gheorghe Onul, prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale continuă amenjarea de străzi în comună  -  programul II ( proiect în valoare de 1 milion de euro) precum și amenajarea de trotuare, investiție în cuantum de 95.000 euro, printr-un proiect depus pe Grupul de Acțiune Locală Țara Năsăudului.

Aflat la cel de-al șaselea mandat de primar, Gheorghe Onul îngroașă linia edililor longevivi din Bistrița-Năsăud alături de Flaviu Lupșan - primarul comunei Lunca Ilvei, Iosif Gabor- primarul comunei Milaș, Vasile Găurean - primarul comunei Galații Bistriței, Ștefan Danci - primarul comunei Rebra.  

Bugetul alocat comunei Salva pentru 2018 este de 13,9 milioane de lei, mult mai mare decât cel de anul trecut.

 

 

 

 

2722 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro